- Ja, vi skal skilles

Ekteskapet er over etter 16 år...

SKILLES: Cesar Millan og Ilusion. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Cesar Millan og Ilusion. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Cesar Millan (40), mannen bak det populære TVNorge-programmet «Hundehviskeren», og hans kone, Ilusion, skal skilles. Det melder nettstedet People.com.

«Det er trist å offentliggjøre at etter 16 års ekteskap, har vi bestemt oss for å skilles. Avgjørelsen er tatt etter nøye gjennomtenking og mye tid. Vi bryr oss fortsatt om hverandre, er venner, og fortsatt like fokuserte på våre to gutter.», heter det i en melding som ble lagt ut på stjernens nettside.

Skilsmissedokumentene viser at det var Ilusion Millan som søkte om skilsmisse. Grunnen var ugjenopprettelige forskjeller. Nå søker hun om hovedomsorgsretten for barna, med besøksrett for Cesar. I tillegg ønsker hun at TV-stjernen skal betale barnebidrag.

Cesar har ledet «Hundehviskeren» i en årrekke. Han kom til USA som en ung mann med 100 dollar i lommen og en drøm om bli en kjent hundetrener. Det klarte han med hjelp fra noen kjente klienter, slik som Jada Pinkett Smith.

I tillegg til TV-suksessen har også Millan skrevet flere bestselgerbøker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Separeres etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer