DRØMMER OM FLERE BARN: Tore Sagen og Live Nelvik var selvskrevne gjester da radiokanalen p3 feiret 20 år. Begge jobber for kanalen. Foto: Erlend Haugen / Se og Hør
DRØMMER OM FLERE BARN: Tore Sagen og Live Nelvik var selvskrevne gjester da radiokanalen p3 feiret 20 år. Begge jobber for kanalen. Foto: Erlend Haugen / Se og HørVis mer

- Ja, vi skal ha flere barn

Tore Sagen og kona Live Nelvik planlegger familieforøkelse.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld feiret radiokanalen P3 seg selv, i anledning deres 20-årsjubileum, med stor fest på utestedet Seeds i Oslo.

Radioresepsjonens Tore Sagen (32) og kona Live Nelvik (30), som jobber i «P3morgen», hadde skaffet barnevakt til lille Liv (1,5), og var selvfølgelig til stede på jubileumsfesten.

Paret giftet seg i august i år, og nyter tiden som nygifte:

- Det er veldig hyggelig å være gift med Tore!, forteller Live til Seoghør.no på rød løper.

Sagen utdyper:

- Ja, det å være gift gir meg en god, trygg følelse.

- Tore, du har begynt å bruke frasen «min kone» når du snakker om Live på Radioresepsjonen, og ikke «hun jeg bor med» som du pleide å gjøre før?

- Vi synes det er farlig når det blir for personlig, så vi bruker gjerne «hun jeg deler hjem med» eller «hun jeg bor med» på lufta. Men ja, bruken av «min kone» har vokst i munnen på meg, om jeg kan si det på den måten.

- Blir det flere barn?

- Ja, vi skal ha flere barn, sier Live før hun blir avbrutt av ektemannen:

- Vi skal ha seks flere barn.

LES OGSÅ: Flytter «Lilyhammer» til USA