- Ja, vi skal ha barn

Ti måneder etter at det ble slutt, er det norske realityparet i lykkelige omstendigheter.

VENTER BARN: Det norske realityparet Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen gleder seg til bli foreldre om tre og en halv måned. Foto: Anders Myhren, Seher.no
VENTER BARN: Det norske realityparet Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen gleder seg til bli foreldre om tre og en halv måned. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De to tidligere realitydeltakerne Britt Carin Jonassen og Eirik Fønstelien - kjent fra henholdsvis «Robinsonekspedisjonen» på TV3 og «Farmen» på TV 2 - gikk i april fra hverandre etter å ha vært sammen siden 2010.

Men nå har Grimstadparet funnet tilbake til hverandre og kan også se fram til å få sitt første barn sammen.

Etter det Seoghør.no kjenner til, har Britt Carin termin om tre og en halv måned.

Hun har fra før sønnen Casper (9), mens dette blir Fønsteliens første barn.

Britt Carin bekrefter den glade nyheten.

- Det stemmer at vi venter barn, og vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Casper gleder seg også til å bli storebror. Men utover det har jeg ikke noen kommentar, sier hun til Seoghør.no.

Britt Carin kom i 2008 på andreplass i «Robinsonekspedisjonen», mens Eirik Fønstelien røk ut av «Farmen» før finalen i 2010.

Paret var i 2010 også med i Seoghør.nos reality-julekalender «Jakten på en julestjerne».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er rasende på disse idiotene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer