«Farmen»-Frank og «Farmen»-Eunike:

- Ja, vi skal gifte oss

De to reality-profilene ble kjent under tv-innspillinga for snart to år siden. Så ble de kjærester. Nå bekrefter de bryllup - med gifteringer i tatoveringsform.

GIFTER SEG: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød er klare for bryllup rett over sommeren. Foto: Privat
GIFTER SEG: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød er klare for bryllup rett over sommeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert

De tidligere «Farmen»-deltakerne Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal møtte hverandre for snart to år siden, da begge var med i «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet». En stund etter at innspillinga sjokkerte Hoksrød og Aniksdal de aller fleste ved å bekrefte at de var blitt et par.

Etterpå gikk det slag i slag, og for et drøyt år siden flyttet Hoksrød til Stavanger. Siden det har hun bodd sammen med kjæresten i hans 38 fot store båt.

Der bor de fortsatt.

Klipp fra TV2-programmet "Farmen": Finn Olav Odden og Frank Tore Aniksdal diskuterer hvordan man skal bruke arbeidskraften på ukesoppdrag. Vis mer

Gift for tredje gang

Nå tar de forholdet enda et steg videre, bekrefter de begge overfor Se og Hør.

- Ja, vi skal gifte oss i august. Egentlig tenkte jeg: «Jeg har jo giftet meg to ganger, drit i det her, da». Men et tredje bryllup er jo litt morsomt. Er det noe jeg kan, så er det å gifte meg, sier Eunike med et smil til Se og Hør.

For den tidligere «Farmen»-deltakeren var først gift med en mann - i fire år. Seinere forelsket hun seg i en kvinne, som hun holdt sammen med i 17 år - før hun nå altså gifter seg med en mann igjen.

Ville ikke fri

- Så når fant frieriet sted?

- Frieri? Nei, vi har ikke forlovet oss, vi. Tror du Frank driver med sånt? Han sa bare at vi skal ikke ha noen forlovelse, at vi bare skal gifte oss, forteller hun og ler.

HOLDER KOKEN: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød på «Torpet» i 2019. Etterpå ble de kjærester. Foto: TV 2
HOLDER KOKEN: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød på «Torpet» i 2019. Etterpå ble de kjærester. Foto: TV 2 Vis mer

- Frank?

- Vi har det så fint sammen, og koser oss veldig. Nå har hun vært lesbisk lenge nok, så nå får hun bo sammen med en mann. 17 år som lesbisk er mer enn nok, bedyrer han humoristisk overfor Se og Hør.

Han fortsetter:

- Jeg er kjempeglad i henne og har lyst til å gifte meg med henne. Og så ville jeg ikke fri, fordi jeg er så gammeldags. Hun hadde ikke noe valg. Jeg er ikke en sånn romantisk fyr som frir. Nei, la oss gifte oss, så gjør vi bare det. Rett på sak og ferdig med det.

- Har det veldig, veldig fint

For det er liten tvil om at paret koser seg sammen. Og ifølge de to, har de bare blitt mer og mer glad i hverandre ettersom tiden har gått.

- Vi har det veldig, veldig fint. Det går nesten ikke an å si det høyt, for man føler nesten at man skryter. Men det går så bra, vi er like gale begge to - og lever en form for fanteliv, utbryter Eunike, før hennes kommende ektemann slenger seg på.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Det er så kjekt, jeg har aldri hatt det så fint i hele mitt liv. Vi er bare gode venner fra morgen til kveld og krangler aldri. Jeg har aldri truffet en så bra dame i hele mitt liv.

Tatoverer ringer

Og tradisjonelle gifteringer, det vil ingen av dem ha noe av.

- Vi skal tatovere ringer på fingrene, der det står oss for alltid. Det har med jobben min å gjøre, at jeg har lett for å hekte meg fast i ting. Og da ender jeg bare opp med å miste den, forteller Frank.

- Det er litt morsomt, da. Og på den måten, så må vi i hvert fall holde oss til hverandre resten av livet, tilføyer kjæresten.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

- Og hva er planen for selve bryllupet?

- Det blir et lite, koselig bryllup. Så drar vi ut på landet og koser oss med en liten fest. Folk bor jo så spredt, så alle kan ikke komme. Noen bor i Tønsberg, mens andre holder til på Jæren. Da vil vi heller ha en fest i Tønsberg og på Jæren etterpå, sier en gifteklar Frank til Se og Hør.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer