Bella Thorne:

- Ja, vi skal gifte oss

Disney-stjernen deler gladnyhet på Instagram.

GLADNYHET: Disney-stjernen Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Brett D. Cove / Splash News / NTB
GLADNYHET: Disney-stjernen Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Brett D. Cove / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Disney-stjernen Bella Thorne (23) har de siste årene vært sammen med den italienske sangeren Benjamin Mascolo (27). De ble først linket til hverandre i april 2019, etter at Thorne hadde gjort det slutt med rapperen Mod Sun (34).

Nå ser det imidlertid ut til at 23-åringen har slått seg til ro i forholdet med italieneren. I helgen delte de begge den glade nyheten om at de har forlovet seg.

Kunngjøringen kom på Instagram, der Mascolo stolt viste frem et bilde av sin kjære med en skinnende forlovelsesring. «Hun sa ja», skrev 27-åringen under bildet.

Thorne har på sin side delt en video av forlovelsesringen.

«Tusen takk for at du er fantastisk, kjære. Jeg elsker deg så mye. Ja, vi skal gifte oss. Feiring både i Italia og USA», sa Mascolo i en video på Instagram Story, ifølge People.

Muligens har forlovelsen ligget i kortene en stund. I januar delte Disney-stjernen et bilde av kjæresten på Instagram med flere emojier av forlovelsesringer.

«Store nyheter kommer snart», skrev hun den gang.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Polyamorøst forhold

Og nå er de store nyhetene endelig bekreftet.

Thorne og Mascolo har vært et par i snart to år. De ble som nevnt først koblet til hverandre i april 2019, bare dager etter at Disney-skuespilleren hadde avsluttet forholdet med rapperen Mod Sun.

I juni samme år bekreftet de kjæresteryktene på Instagram.

Thorne har lenge vært åpen om at hun er panseksuell, og har også levd i polyamorøse forhold, blant annet med ekskjæresten Mod Sun og Youtube-stjernen Tana Mongeau (22).

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Det var i oktober 2018 skuespilleren avslørte at hun var i et åpent forhold med både en mann og en kvinne. Året etter fortalte hun om forholdet i et intervju med Cosmopolitan.

- Akkurat nå er jeg bare sammen med Ben (kjæresten, Benjamin Mascolo, journ.anm.), så jeg dater ingen jente for tiden. Hvis du skal date en mann og en kvinne samtidig, blir de menneskene nødt til å gå overens. Virkelig gå overens, bokstavelig talt ligge med hverandre. Skjønner du hva jeg mener? Alt koker ned til å finne den riktige kombinasjonen av to mennesker, sa Thorne den gang.

Videre fortalte hun at hvis det fungerer så kan man tilbringe en hel helg med to mennesker og stortrives i hverandres selskap - noe hun beskrev som en «morsom opplevelse».

- Jeg elsker å kunne elske to mennesker på en gang. Jeg elsker å dele historier med tre personer i ett rom. Så jeg prøver alltid å finne måter å få det til å fungere, fordi jeg tror det virkelig ville gjort meg lykkelig, fortsatte 23-åringen.

VINNERE: For ett år siden vant Nora og Johannes «Love Island». Nå forteller de at det første året som kjærester har vært krevende. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Dette setter fart på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer