LITE BRYLLUP: - Vi har ikke planlagt noe ennå. Vi vil i hvert fall bare ha våre nærmeste venner til stede, det skal ikke bli for stort, sier Christina Milian om forlovelsen. Foto: All Over Press
LITE BRYLLUP: - Vi har ikke planlagt noe ennå. Vi vil i hvert fall bare ha våre nærmeste venner til stede, det skal ikke bli for stort, sier Christina Milian om forlovelsen. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, vi skal gifte oss

Christina Milian viste fram ringen på bursdagsfest.

SEHER.NO: R&B-stjernen Christina Milian (27) bekrefter at hun har forlovet seg med sin musikkprodusent-kjæreste, "The Dream" (25). Lørdag viste hun seg også med en stor forlovelsesring i New York, men selv hevder hun at paret foreløpig ikke har satt dato for når bryllupet skal stå.

- Vi har ikke planlagt noe ennå, nei. Vi vil i hvert fall bare ha våre nærmeste venner til stede, det skal ikke bli for stort, sier Milian til Usmagazine.

"The Dream", som egentlig heter Terius Nash, gleder seg til å bli en gift mann for andre gang. Og han innrømmer at paret nå er meget klare for å starte sin egen familie.

- Jeg elsker barn, og Christina elsker barn enda mer. Jeg tror det er vanskelig å gjøre det du vil når man er kvinne og jobber i denne bransjen. Man må gjøre jobben sin, og når man får tid - da får man også tid til baby. I løpet av de neste årene vil det nok skje noe, forteller han til nettstedet.

Dette blir Christina Milians første ekteskap. Tidligere har 27-åringen datet Mariah Careys ektemann, Nick Cannon.

Terius Nash har tidligere vært gift med sangeren Nivea.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Folk kjenner meg ikke igjen!