- Ja, vi skal gifte oss

Endelig bekrefter "Farmen"-paret giftemålet.

TIL ALTERS: Gaute Grøtta Grav og kjæresten Silje Hvarnes kan snart kalle hverandre mann og kone. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar
TIL ALTERS: Gaute Grøtta Grav og kjæresten Silje Hvarnes kan snart kalle hverandre mann og kone. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juni avslørte Se og Hør at "Farmen"-paret Gaute Grøtta Grav (30) og Silje Hvarnes (29) forberedte seg på bryllup, etter å ha overrasket venner og familie med nyheten om en forlovelse i pinsen.

Paret har til nå vært tause om den gledelige nyheten, men nå har Silje for første gang bekreftet bryllupsplanene til Se og Hør.

29-åringen avslørte planene til bladet da hun var gjest i "Skal vi danse"-studio i helgen.

- Ja, det stemmer at vi skal gifte oss. Men vi er ikke her for å snakke om det. Det er dans vi skal fokusere på nå, uttalte hun til bladet.

Gaute og Silje møtte hverandre første gang under innspillingen av den populære TV 2-realityserien i 2007.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).
 
LES OGSÅ: Rapper om Farmen-Gaute

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer