- Ja, vi skal gifte oss

Gravide Marianne Aulie og barnefaren Aune Sand med nye avsløringer.

SKAL GIFTE SEG: - Jeg er litt gammeldags, så det må være hans initiativ. Jeg mener det å gifte seg henger sammen med det å stifte familie, mener Marianne Aulie. Foto: Scanpix
SKAL GIFTE SEG: - Jeg er litt gammeldags, så det må være hans initiativ. Jeg mener det å gifte seg henger sammen med det å stifte familie, mener Marianne Aulie. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober overrasket Marianne Aulie (40) de fleste da hun twitret «baby» og la ut et bilde av seg selv med struttende mage. Dagen etter skrev hun «forelsket», og la samtidig ut en video av seg selv i malerklær på taket av sitt alelier i New York. Der så man tydelig at hun er gravid.

Måneden etterpå avslørte kunstneren at det er kunstnervennen Aune Sand som er far til barnet. Nå kommer de to med nye avsløringer. Overfor Dagbladet erkjenner nemlig Sand og Aulie at de skal gifte seg.

- Ja, vi skal jo det. Vi skal gifte oss, sier Aune Sand til avisen.
 
De vordene foreldrene er likevel noe kryptiske i forhold til hvor langt de er kommet i bryllupsplanleggingen.

- Jeg er litt gammeldags, så det må være hans initiativ. Jeg mener det å gifte seg henger sammen med det å stifte familie, mener Aulie.
 
Fortsatt vet ikke paret hvorvidt de får en jente eller gutt. Men ifølge Dagbladet, har Sand en fornemmelse av hva det blir.

- Jeg tror det blir en gutt, og jeg har kommet fram til at han bør hete Marlon - Marlon Brando Aulie Sand, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnet snakker til meg fra magen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer