FORLOVET: Stjerneparet Naya Rivera og Big Sean er forlovet. Det bekrefter parets representanter ovenfor nettstedet Justjared.com. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Stjerneparet Naya Rivera og Big Sean er forlovet. Det bekrefter parets representanter ovenfor nettstedet Justjared.com. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ja vi skal gifte oss

Seks måneder etter at de møttes første gang, har «Glee»-stjernen Naya Rivera forlovet seg med sin drømmemann.

SEOGHØR.NO: Nadya Rivera (26) er kjent for sin rolle som Santana Lopez i den populære TV-serien «Glee».

Nå har Nadya forlovet seg med kjæresten Big Sean (25). Det bekrefter skuespillerens representanter ovenfor nettstedet Justjared.com.

Den 26 år gamle TV-stjernen har datet den 25 år gamle rap-stjernen i omtrent seks måneder. Paret viste seg sammen for første gang på en filmpremiere i april.

- Jeg hadde fulgt ham på Twitter og han sendte meg en melding der det sto: «Jeg er en fan». Jeg twittret tilbake at jeg fulgte ham. Jeg prøvde å få oppmerksomheten hans. Vi gikk ut på en date og resten er historie, fortalte Naya nylig til Access Hollywood.

SUKSESS: «Glee» har blitt en av verdens mest populære TV-serier. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: «Glee» har blitt en av verdens mest populære TV-serier. Foto: Stella Pictures Vis mer

Naya er ikke den eneste av Glee-stjernene som har forlovet seg denne høsten. Matthew Morrison (33) forlovet seg med sin Renee Puente i slutten av august.

Naya og Sean samarbeider ikke bare privat. Kjæresten Sean er med på Nadyas nye singel «Sorry».

LES OGSÅ:   «Glee»-stjerne funnet død