- Ja, vi har skværet opp

Elin Tvedt forteller til Seoghør.no at hun har tilgitt Trine Grung for de negative blogg-uttalelsene.

ÅPEN: Nå forteller Trine Grung at hun og Elin Tvedt har skværet opp, men at hun fremdeles kan begynne å gråte når hun tenker på hendelsen. Foto: Stella Pictures
ÅPEN: Nå forteller Trine Grung at hun og Elin Tvedt har skværet opp, men at hun fremdeles kan begynne å gråte når hun tenker på hendelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blogger og TV-personlighet Trine Grung (42) er ikke redd for å si hva hun mener på bloggen sin, og kjendiser som Tone Damli (25), Linni Meister (27) og Stig Kjos (36) har alle fått gjennomgå.

Men mest rabalder ble det da Grung i 2008 kritiserte blant andre værdame Elin Tvedt (39) for å være en dårlig intervjuer og «hun ikke har lykkes med noe utover å være værdame».Til Seoghør.no forteller Tvedt at hun har tilgitt Grung:


- Ja, vi har skværet opp.

Grung ble sparket fra TVNorge - noe hun siden gikk rettens vei med advokat John Christian Elden og fikk kompensasjon for.

Til Dagbladet Magasinet forteller Grung at hun kan ta til tårene når hun tenker tilbake på hendelsen:

- Det har vært noen tøffe år. Og jeg kan oppriktig grine når jeg tenker på Elin. Det vet Elin. Jeg revnet. (...) Hun var veldig skvær. Men jeg tror ikke hun klarte å ta innover seg hva som faktisk kom. For det var ikke pent det jeg skrev.

I tillegg til å drive bloggen holder Grung bloggkurs og «webinarer» - seminarer over nett. I mars i år ble det kjent at hun og tidligere fotballspiller Jostein Flo (48) gikk hvert til sitt etter 15 år.

LES OGSÅ: Raste etter babyavsløring
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer