SINGEL: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Karoline Berget er singel igjen etter å ha vært kjæreste med Vegard Kildal Hansen i to år. 1. januar flyttet hun fra kjæresten og bor nå alene for første gang. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SINGEL: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Karoline Berget er singel igjen etter å ha vært kjæreste med Vegard Kildal Hansen i to år. 1. januar flyttet hun fra kjæresten og bor nå alene for første gang. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Ja, vi har gjort det slutt

Den norske reality-deltageren har flyttet for seg selv for første gang.

Publisert
SEHER.NO: Den populære bloggeren og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Karoline Berget (22) er singel igjen.

For nærmere to år siden fant Narvik-jenta lykken med Vegard Kildal Hansen etter at hun kom tilbake fra realityinnspillingen i Mexico, og i september 2010 ble paret samboere i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

1. januar i år flyttet Karoline ut av leiligheten, og et par dager senere bestemte de to seg for å gå hvert til sitt.

- Det ble bare sånn dessverre. Vi er fortsatt gode venner, men det var ikke meningen at det skulle være oss to. Det er ikke noe hyggelig, særlig med tanke på at vi har vært sammen i to år og deler mange minner. Det er ikke noe jeg gjør med glede, men jeg regner med at dette vil føre noe til det beste, sier Berget til Seher.no.

I oktober i fjor skrev Seher.no at paret haddde valgt å flytte fra hverandre, men at de to ville fortsette å være kjærester. Nå forteller den tidligere TV-profilen at hun valgte å bli boende med kjæresten fram til januar.

- Vi hadde lyst til å prøve å få forholdet til å fungere, så jeg ble boende. Etter hvert fant vi ut at det var best at jeg flyttet.

Narvik-jenta - som fikk mye oppmerksomhet da hun ble sendt ut av «Paradise Hotel» på dramatisk vis - har nå flyttet for seg selv for første gang til en leilighet i Bogstadveien i Oslo.

- Det er litt rart å bo for meg selv, men jeg trives med det. Det er ikke lett å gå gjennom et brudd, men nå jeg bruke litt tid på å tenke. Jeg tar en dag av gangen, og har ikke engang rukket å tenke på singellivet, sier Karoline Berget til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har flyttet fra hverandre

Se Karoline Berget snakke om kjæresterykter i et tidligere intervju her:


[obj:media:8528]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer