- Ja, vi har gjort det slutt

Lykken brast for det profilerte «Jakten»-paret.

BRUDD: Etter drøye halvannet år som kjærester, går nå «Jakten»-paret Odd Arild og Gerda hvert til sitt. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
BRUDD: Etter drøye halvannet år som kjærester, går nå «Jakten»-paret Odd Arild og Gerda hvert til sitt. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høsten 2012 var farget av lykke for Odd Arild Svaland (58) og Gerda Sivertsen (56). Gjennom TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» fant de to raskt tonen og ble et par. I fjor tok paret nye skritt, da Gerda flyttet inn hos Odd Arild i Grimstad.

Nå er forholdet over, kan Se og Hør avsløre.

Ingen dramatikkEtter hva Se og Hør kjenner til var det ganske nylig at paret bestemte seg for å skille lag.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Men det ligger ikke noe dramatikk i dette, sier den tidligere «Jakten»-bonden til Se og Hør.

Bruddet til tross: Gerda blir inntil videre boende hos sin tidligere flamme litt til og fra.

- Hun blir boende her fram til hun har funnet seg et nytt sted å bo. Men dette er helt opp til Gerda selv, medgir han.

Ny erfaringEtter flere uker med hemmelighold og stevnemøter i skjul da «Jakten på kjærligheten» pågikk for fullt, snakket det en gang svært så lykkelige paret ut om forelskelsen like etter at programmet var ferdig på TV.

- Det er så mye vi har lyst til å gjøre, som ikke har vært mulig fram til nå. Jeg gleder meg til å vise Odd Arild fram til vennene mine. Jeg er stolt over at han er kjæresten min, fortalte Gerda til Se og Hør i 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer