- Ja, vi har gått i parterapi

Tv-stjernen innrømmer problemer i ekteskapet.

FIKK HJELP: Courteney Cox innrømmer at hun og ektemannen David har gått til ekteskapsrådgivning. Foto: All Over Press
FIKK HJELP: Courteney Cox innrømmer at hun og ektemannen David har gått til ekteskapsrådgivning. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Vanligvis er det kjærlighetslivet til bestevenninnen Jennifer Aniston som får full fokus, men nå åpner Courteney Cox (46) seg om sitt eget ekteskap.

I et intervju med magasinet InStyle, hvor stjernen møtte opp uten gifteringen, innrømmer «Cougar Town»- skuespillerinnen at hennes 11 år lange forhold med David Arquette har gått opp og ned.

- Vi har gått til ekteskapsrådgivning tidligere. Vi tar ikke lett på ekteskapet vårt, men vi har de samme kranglene som vi har hatt i alle år, sier stjernen.

Uenigheter eksisterer i alle ekteskap, og Courteney forventer ikke at de noen gang kommer til å finne ut av det.

- Noen ting forandrer seg aldri, og man burde innse at de tingene du falt ved hos en person, er mest sannsynlig det som kommer til å irritere deg, og som man dermed kommer til å prate om for resten av forholdet, sier hun.

Heldigvis høres ikke deres private problemer så dramatiske ut, og paret har gjort noen endringer for å gjøre livet lettere for dem som par.

- Hvis vi ikke bodde sammen ville ikke David engang ha merket at en lyspære hadde gått. Han samler på ting, jeg gjør ikke det. Da vi først flyttet sammen bodde jeg med klovnemalerier, bobblehoder.... Vel, jeg hadde ikke greid det nå. Man må kjempe for å få ting til å fungere, og det jobber vi med nå, hevder skjønnheten.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Knust av Jennifers romanse