LYKKELIG PAR: Joar Søhoel og hans vakre samboer Sandra, ble fredag foreldre til en liten gutt. Foto: Morten Eik/Se og Hør
LYKKELIG PAR: Joar Søhoel og hans vakre samboer Sandra, ble fredag foreldre til en liten gutt. Foto: Morten Eik/Se og HørVis mer

- Ja, vi har fått en liten baby

«Farmen»-deltager Joar Søhoel har blitt pappa for første gang.

SEOGHØR.NO: I vinter kunne Se og Hør avsløre at Joar Søhoel (29), som kom på andreplass i fjorårets Farmen på TV 2, venter barn med samboeren Sandra Nesse (26). Fredag kom barnet til verden.

Det bekrefter Joar til Se og Hør.

- Ja, vi har fått en liten gutt. Det er helt ubeskrivelig! forteller han.

Dette er parets første barn. Og den tidligere Farmen-deltageren legger ikke skjul på at han er en veldig lykkelig mann om dagen.

- Det er det største adrenalinkicket jeg noensinne har opplevd. Skikkelig hjertebank! Det var mye følelser involvert, og et stort øyeblikk da gutten endelig kom. Sandra klarte seg utrolig bra, hun er en skikkelig tøff jente. Det var et godt teamwork mellom Sandra og jordmoren, sier den glade 29-åringen.

Da fødselen var overstått, fikk Joar holde barnet sitt for første gang. Det var et øyeblikk han aldri kommer til å glemme.

- Det var helt vanvittig stort for meg å holde gutten. Da kom det noen tårer fra oss begge to...

Ifølge Farmen-Joar gikk fødselen helt knirkefritt, mye takket være en fantastisk jordmor. Alt står også bra til med mor og barn.

- Men Sandra er fysisk utslitt og jeg er psykisk utslitt, forteller han lattermildt.

Barnet veide 3356 gram da han kom til verden. Fortsatt har ikke Sandra og Joar helt bestemt seg for navn til den lille, skjønne babyen.

- Nei, vi har ikke helt bestemt oss. Vi står mellom to navn, men bestemmer oss nok snart, sier den nybakte pappaen til Se og Hør.LES OGSÅ: Farmen-Joar blir pappa for første gang