- Ja, vi har bestemt oss for et navn

Tone Damli og Markus Foss har et jentenavn klart.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent at artist og Idol-dommer Tone Damli (26) hadde blitt innlagt på fødestuen tre uker før termin.

Nyheten om pop-prinsessens graviditet ble kjent i november, kort tid etter at hun viste seg sammen med samboeren Markus Foss (31) offentlig for første gang på Se og Hør Kjendisgallaen.

I begynnelsen av april avlørte 26-åringen til Se og Hør at hun og samboeren allerede har navnet klart til den lille jenta:

- Ja, vi har bestemt oss for et navn. Men vi har lyst til å holde det hemmelig en stund til.

Under et intervju med Thomas Numme og Harald Rønneberg i mars lettet hun på sløret om svangerskapet:

I STILETTER: Til tross for at Tone var mange måneder på vei i mars valgte hun stiletthæler da hun var gjest på Senkveld på TV 2. Foto: FameFlynet Norway
I STILETTER: Til tross for at Tone var mange måneder på vei i mars valgte hun stiletthæler da hun var gjest på Senkveld på TV 2. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Formen er fin, men jeg begynner å bli tung i kroppen og blir litt fortere sliten.

Tone var da i gang med en ny runde med Idol-innspillinger - hvor hun for andre år på rad har fått jobb som én av fire dommere. Men allerede etter første Idol-audition måtte den populære Sogndalsjenta - som selv slo igjennom i Idol i 2005 - kaste inn håndkle og ta fødselspermisjon før tiden:

- Jeg har hatt veldig lyst til å få med meg så mye som mulig av auditionrundene, men nå begynner det sakte men sikkert å nærme seg termin, og da må jeg lytte til kroppen, og la den bestemme. Så er jeg tilbake igjen i dommerstolen så snart jeg føler meg klar igjen etter fødselen, sa hun i en pressemelding i forrige uke.

Det er Idol-kollega og MGP-vinner Margareth Berger som har tatt over dommer-jobben mens Tone er i fødselspermisjon, men 26-åringen har tidligere uttalt at hun vil komme raskt tilbake igjen i jobb - og at hun er villig til å amme på bakrommet:

- Jeg vet ikke helt hvordan det blir, men jeg har snakket med Markus om dette, og han kommer til å være med mye på jobb med babyen og sikkert være hjemme med henne en del. Det blir sikkert amming i pausene, hvis jeg får til å amme da.

TUNGT: Midt i svangerskapet opplevde Tone å miste sin gode venn og Idol-kollega Tor Milde. Her fra bisettelsen i januar, med manageren David Eriksen.
TUNGT: Midt i svangerskapet opplevde Tone å miste sin gode venn og Idol-kollega Tor Milde. Her fra bisettelsen i januar, med manageren David Eriksen. Vis mer

I begynnelsen av mars arrangerte Tones venninner babyshower, og den vordende mammaen oppdaterte følgerne sine på Instagram med et bilde fra festen:

«Babyshower e jammen gøy! Lykkelig jente, som føle seg eit steg nærmare fødsel».

Men det har ikke bare vært lykkestunder for gravide Tone.

I midten av januar gikk hennes gode venn Tor Milde bort etter kort tids sykeleie, og en tydelig preget Tone kom arm i arm med manageren David Eriksen til Mildes bisettelse i Oslo.

- Dette er veldig trist, sa hun til pressen før hun entret kapellet på Vestre Gravlund.

Sogndalsjenta er ivrig på sosiale medier, og oppdaterer Instagram-profilen sin flere ganger i uken. Under graviditeten har hun delt bilder med fansen, og i februar avslørte hun at hun hadde kjøpt «superhot» ammeundertøy:

«Yummy mummy! Her skal d ammast, og d i delikat puppeholdar!» skrev hun under et bilde hun la ut på Instagram, og oppfordret følgerne til å lese mer på bloggen:

«Markus kan glede seg til tiden fram mot - og etter fødsel, for eg har nemlig investert i superhot ammeundertøy», skrev hun der.

Tone og Markus ble kjærester i fjor sommer, men har kjent hverandre i flere år. Dette et parets første barn.

LES OGSÅ: Kjærestens spesielle gave til Tone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer