- Ja, vi har begynt å date

Endelig innrømmer skuespilleren at hun er forelsket.

AVSLØRENDE INTERVJU:  - Ja, han er min beste venn, og er helt fantastisk. Han er perfekt, sier Demi Lovato på spørsmål om hun dater "Jonas Brothers"-stjernen Joe Jonas. Foto: All Over Press
AVSLØRENDE INTERVJU: - Ja, han er min beste venn, og er helt fantastisk. Han er perfekt, sier Demi Lovato på spørsmål om hun dater "Jonas Brothers"-stjernen Joe Jonas. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er nesten som en lykkelig slutt i en Disney-film: Nå innrømmer skuespiller Demi Lovato (17) at hun har begynt å date "Jonas Brothers"-stjernen, Joe Jonas (20).

Innrømmelsen kommer i et intervju med Access Hollywoods Billy Bush i hans radioprogram. Radioverten spurte nemlig rett ut om hun noensinne hadde datet noen av "Jonas"-brødrene.

- Ja, kanskje det, sa hun, noe motvillig.

Billy Bush ga dog seg ikke. Han fikk nemlig blod på tann av Lovatos utsagn.

- Hvem av dem? Joe? spurte han.

- Ja, faktisk. Han er min beste venn, svarte skuespilleren kontant.

Radioverten bestemte seg for å presse på for å få klarhet i den noe knappe svaret, og spurte om de hadde gått fra å være kjærester til å bli bestevenner.

- Nei, det er vel heller motsatt...

- Så du dater ham nå?

- Ja, han er min beste venn, og er helt fantastisk. Han er perfekt, fortalte Lovato.

17-åringen beskriver Joe Jonas som en "komplett gentleman" som "behandler meg til de mest fantastiske plasser".

Lovato møtte først Jonas under settet til "Camp Rock" i 2007, og turnerte med "The Jonas Brothers" det påfølgende året. Det har lenge gått rykter om at de to er et par, noe Lovato tidligere har nektet for.Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Joe Jonas er singel igjen