SUPERSTJERNER: Norske Nico&Vinz, Nicolay Sereba og Vincent Dery, gjør det stort i USA om dagen. Mange mener de er det hotteste bandet akkurat nå. Foto: FameFlynet Norway
SUPERSTJERNER: Norske Nico&Vinz, Nicolay Sereba og Vincent Dery, gjør det stort i USA om dagen. Mange mener de er det hotteste bandet akkurat nå. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Ja vi er svarte - og fra Norge

Nico & Vinz måtte smilende forklare reporteren fra et av USAs viktigste kjendis-nettsteder at det finnes mangfold i Norge også.

SEOGHØR.NO: Nico & Vinz er en av de hotteste stjernene i USA for tiden, og gjorde nylig kjempesuksess på talkshowet «Jimmy Fallon» og «Good Morning America».

De har varmet opp for Bruno Mars, og er på fjerdeplass på legendariske Billboard Hot 100 - verdens viktigste singleliste - gjennom fire uker.

- Dere er det heteste i Amerika akkurat nå, hvordan føles det, spør en reporter fra det hardtslående kjendisnettstedet TMZ når han treffer de to norske guttene på gaten.

- Fantastisk. Og ubeskrivelig, svarer guttene.

Men siden stjernene er fra Norge, antar mange at de er hvite.

- Særlig her blir folk folk overrasket - «hva - finnes det svarte mennesker i Norge?» Vi bare «ja, det gjør det!», sier de på videointervjuet hos TMZ.

AM I WRONG: Nico og Vinz er på fjerdeplass på Billboard-lista.
AM I WRONG: Nico og Vinz er på fjerdeplass på Billboard-lista. Vis mer

Nicolay Sereba og Vincent Dery er i ferd med å realisere den drømmen kun de færreste tør bære på.

«Am I Wrong» har bygd seg opp etter måneders hardt og målrettet arbeid i USA, og i sommer har osloduoen også besøkt flere europeiske land der de har hatt svært vellykkede opptredener.

Duoen besøkte Jimmy Fallons talkshow 22.juli.

- De neste gjestene har en av de største hitene i verden akkurat nå. Ønsk dem velkommen,  sa Jimmy Fallon ifølge NBC.

STOR HIT: Nico og Vinz gjør stor suksess. Her fra Coca Cola-festivalen i Roma forrige måned.  Foto: REX/All Over Press
STOR HIT: Nico og Vinz gjør stor suksess. Her fra Coca Cola-festivalen i Roma forrige måned. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Da fremføringen av «Am I Wrong» var overstått, utbrøt en ekstatisk Jimmy Fallon: «That's the way to do it, that's the way to do it. Oh, my God!».

Da hadde Nico & Vinz blitt sett av anslagsvis fire millioner TV-seere og i etter hvert kjent stil sjarmert tilskuerne fullstendig i senk.

En tur ut blant publikum gjorde vei i vellinga i salen, og at de var hjulpet av Fallons husband The Roots gjorde ikke opptredenen dårligere.

LES MER: Se bildet som gjorde Espen Lind sjalu

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.