- Ja, vi er sammen

Miley Cyrus strålte sammen med Liam Hemsworth på Oscar-utdelingen.

HOLDT SAMMEN:  Liam Hemsworth og Miley Cyrus bekreftet at de er sammen på årets Oscar-galla.  Foto: All Over Press
HOLDT SAMMEN: Liam Hemsworth og Miley Cyrus bekreftet at de er sammen på årets Oscar-galla. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Etter at bildene av Miley Cyrus (17) med en glitrende ring på sin venstre ringefinger lekket på nyåret, har ryktene gått som ild i tørt gress om at et giftemål er like rundt hjørnet mellom Disney-stjernen og skuespiller-kjæresten Liam Hemsworth (20).

Og på Oscar-utdelingen bekreftet omsider «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus at hun dater sin motspiller Liam Hemsworth. De to har hovedrollen i filmen «The Last Song».

På den røde løperen før Oscar-utdelingen bekreftet paret romansen. Til bladet E! svarte hun ja på spørsmålet om de datet.

- Er du forelsket?

– Kanskje, svarte Miley blygt, skriver Usmagazine.com.

Ifølge ContactMusic hevder en kilde nær stjernen at Miley nå gleder seg til når hun endelig fyller 18.

- Hun sa at hun ikke greier å vente til hun fyller 18 i år, for da kan hun gjøre akkurat det hun vil. Til og med gifte seg med Liam, sier kilden.

Og 17-åringen har allerede tenkt over sitt eventuelle nye navn. Til sine nærmeste venner har hun allerede diskutert muligheten for å forandre etternavnet sitt.
 
- Miley er helt gal etter Liam, og hun tuller hele tiden med at Miley Hemsworth høres så fancy og sofistikert ut, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: De klinte skikkelig