Tonje Frigstad og Simon Trondstad:

- Ja, vi er kjærester

Nå bekrefter «Farmen»-duoen endelig forholdet.

NY SIVILSTATUS: Tonje Frigstad og Simon Tronstad har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY SIVILSTATUS: Tonje Frigstad og Simon Tronstad har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør oppdaterer saken!

Hele Norge så Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad Jacobsen (23) finne tonen da de møttes som deltakere på årets «Farmen». Duoen lurte seg til og med til et lite kyss foran TV-kameraene.

I ettertid har det blitt spekulert om det er noe mer enn vennskap, og nå kan endelig førstnevnte bekrefte at det er det. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

«JA, vi er kjærester», skriver hun enkelt og greit under bildet, hvor hun har tagget Jacobsen.

- Det er egentlig veldig deilig å bare kunne si at nå er vi sammen. Vi har brukt veldig lang tid på å faktisk bekrefte det, og mange har vært nysgjerrige, sier Frigstad til Se og Hør.

Hun forteller at hun har vært på besøk hos han hjemme i Tromsø, og i tillegg møtt familien hans.

- Så spurte han meg om vi skulle bli sammen, og da sa jeg «ja».

Duoen møttes første gang de begge to deltok i årets «Farmen», hvor Frigstad kom seg helt til finalen. Seerne har dermed vært med hele veien fra de ble kjent, til de nå er et par:

- Det er litt annerledes at alle uttaler seg om oss, men nå er vi veldig vant til det, forsikrer den nyforelskede «Farmen»-finalisten.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Magefølelse

Allerede i slutten av oktober kunne duoen avsløre overfor Se og Hør at de hadde fått følelser for hverandre.

- Det var bra. Vi klikket veldig naturlig. Fra første stund var det bare sykt gøy å henge sammen, det ble naturlig at det var vi to som skulle henge sammen, fortalte Frigstad den gang om tiden på gården.

- Jeg la merke til øynene hennes først. Så hørte jeg at hun var fra Sørlandet. Eksotisk! Jeg kjenner så å si ingen fra Sørlandet. Og så er hun smart, jeg tenkte at hun er virkelig ekte. Jeg fikk et skikkelig bra førsteinntrykk, la 23-åringen til.

Mens de på det tidspunktet var klare på at de ikke var kjærester, innrømmet de imidlertid at det var det som lå i kortene.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Akkurat nå sier magefølelsen min ja - at vi kommer til å bli kjærester, avsluttet Kristiansand-jenta til Se og Hør.

Og to måneder senere skulle det vise seg at hun fikk rett.

LES OGSÅ: Innlagt på sykehus:- Glad for at jeg lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer