Marlon Langeland:

- Ja, vi er kjærester

Marlon Langeland kom hånd i hånd med sin nye flamme på rød løper tirsdag kveld.

KJÆRESTER: Da Marlon Langeland ankom festpremieren for «CLUE: Maltesergåten» kunne han røpe at han ikke lenger er singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Da Marlon Langeland ankom festpremieren for «CLUE: Maltesergåten» kunne han røpe at han ikke lenger er singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag var det duket for nok en rød løper, da det var klart for festpremiere for «CLUE: Maltesergåten» på Colosseum Kino i Oslo.

Det var en stjernespekket rød løper med både skuespillerne og andre kjendiser til stede. Blant de som tok turen var Marlon Langeland (22). Og han ankom ikke alene.

«Skam»stjernen hadde nemlig med seg følge. Sammen kom de hånd i hånd på den røde løperen, og Langeland kunne bekrefte forholdet:

- Ja, vi er kjærester.

BEKREFTET: Skuespilleren bekrefter forholdet. Foto:Andreas Fadum / Se og Hør
BEKREFTET: Skuespilleren bekrefter forholdet. Foto:Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Stort mer enn det ville han ikke si. Navnet på 22-åringens nye flamme er imidlertid ikke kjent.

UFORSIKTIG: Iman Meskini og Marlon Langeland er med i «Drømmehytta», og der er Marlon litt uforsiktig. Video: TV 2 Vis mer

En påkjenning

Langeland ble superkjendis over natta da han spilte rollen som Jonas i NRK-serien «Skam». Jonas var i et forhold med Eva, spilt av Lisa Teige, som var hovedperson i første sesong. Han var imidlertid med i alle fire sesongene.

Da Se og Hør møtte skuespilleren under NRKs høstlansering sommeren 2019 kunne han fortelle at suksessen som fulgte etter serien har hatt en pris, og at det har vært en påkjenning for ham å bli gjenkjent i så stor grad som det han ble.

- Du får jo aldri fred. Jeg kan jo ikke gå ut slik jeg gjorde før. Når du kommer på fest, for eksempel. Jeg har jo ikke lyst til å begrense livet mitt fordi jeg blir kjent igjen. Jeg prøver å møte folk med et smil, sa han den gangen.

NRK-KJEKKAS: Tord Kinge spiller russepresident i den nye NRK-serien «Nudes», men han nekter for sammenligningen med en velkjent forgjenger. Video: NRK/Rød Løper Vis mer

Lykken snudde

Under et intervju med Nettavisen i 2019 kunne Langeland fortelle at til tross for massiv oppmerksomhet og stjernestatus, sto det dårlig til på damefronten.

- Nei, jeg har ikke fått meg noen kjæreste. Jeg var ute med to kompiser der vi endte opp på nachspiel en gang. Begge kompisene mine endte opp med hver sin jente, mens jeg satt der tomhendt, delte han.

Nå har lykken tydeligvis snudd, og 22-åringen så veldig fornøyd ut da han gikk ned den røde løperen hånd i hånd med sin nye kjæreste.

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken brukte Se og Hør dessverre navn på feil person i omtalen av Langelands kjæreste.

LES OGSÅ: Ny flamme etter mannens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer