Karianne Vilde Wølner:

- Ja, vi er kjærester

Den profilerte «Farmen»-deltakeren bekrefter forhold med Spetalen-arving.

RØPER KJÆRESTE: Karianne Vilde Wølner har blir sammen med Kristian Spetalen, sønn av milliardær Øystein Stray Spetalen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
RØPER KJÆRESTE: Karianne Vilde Wølner har blir sammen med Kristian Spetalen, sønn av milliardær Øystein Stray Spetalen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karianne Vilde Wølner var i fjor høst å se i «Farmen» på TV 2. Den gang fortalte hun blant annet at hun er god venn med influenser og «Farmen kjendis»-deltaker året etter, Anniken Jørgensen, bedre kjent som Annijor. Hun var også åpen om singellivet.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Ikke lenger singel

Nå har det imidlertid skjedd ting. Og på sosiale medier har hun hintet veldig om at hun ikke lenger er like alene. Nå bekrefter hun at hun heller ikke er det.

Hun har fått seg kjæreste, melder TV 2s «God kveld Norge».

- Ja, vi er kjærester, sier hun via sin manager.

Hennes nye kjæreste er ifølge nettstedet Kristian Spetalen, sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen. Han jobber som analytiker i Arctic Securities.

Gikk nesten hele veien

Se og Hør har prøvd å komme i kontakt med Karianne Vilde Wølner, som jobber som flyvertinne, foreløpig uten å lykkes.

Karianne Vilde Wølner har tidligere vært kjæreste med Simen Auke, kjent fra EDM-duoen Broiler. Det forholdet tok slutt i 2013.

UTSLITT: Etter 11 lange uker på «Farmen», tok det lang tid før Karianne Vilde Wølner følte seg som seg selv igjen. Video: Privat Vis mer

Wølner gikk i Farmen helt til finaleuka, der Per Gunvald Haugen til slutt vant. Underveis i oppholdet ble hun linket til en annen deltaker, nemlig Sindre Nyeng.

- Det som var med Sindre, var at han var veldig smart og kunne det meste. Vi utfylte hverandre på ting. Han lærte meg ting og jeg lærte han å bli litt mer menneskelig, fortalte hun til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Mario Riera røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer