Mario Riera og Sofie Karlstad:

- Ja, vi er kjærester

Avslørte at de er kjærester rett før kveldens finalefest.

KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Se og Hør at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper
KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Se og Hør at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld er det duket for den store finalen samt finalefesten av TV3s realityserie «Paradise Hotel». Årets sesong har hittil vært preget av både drama og intriger, men det har også oppstått søt musikk mellom enkelte av deltakerne inne på det luksuriøse hotellet.

Allerede tidlig i spillet kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad (22) og bergenseren Mario Riera (21) hadde et godt øye til hverandre, og nylig flyttet begge til hovedstaden - og på toppen av det hele ble de samboere i begynnelsen av mai.

Da Se og Hør møtte duoen den gang var relasjonen mellom dem udefinert.

- Vi har ikke satt noe stempel på det, egentlig fordi det er så kort tid siden vi kom hjem. Nå vil vi bare roe oss ned, og se hvordan det går, sa Karlstad om relasjonen deres, før Riera skøt inn:

- Vi tar egentlig bare tiden til hjelp, og stresser ikke. Vi har jo ikke dårlig tid.

- Sofie betyr mye for meg

Nå kan derimot Riera bekrefte overfor Se og Hør at han og Karlstad er kjærester.

Nyheten delte han først på bloggen sin.

- Det har vært noen vanskelige uker for oss, men vi har kommet oss gjennom dette sammen. Sofie betyr mye for meg og det at vi er blitt kjærester betyr så masse for oss, skriver han i blogg-innlegget.

Overfor Se og Hør forteller Riera bakgrunnen for hvorfor de ventet med å kalle hverandre kjærester.

- Vi ville se hvordan det ble etter «Paradise» og ville vente til ting hadde roet seg ned og se hva vi følte selv. Så ble vi jo samboere og alt falt naturlig, forteller 21-åringen til Se og Hør og legger til:

- Jeg er veldig glad i henne og hun betyr mye for meg. Dette er veldig gode nyheter.

VARME FØLELSER: Henrik Beyer fra årets sesong av «Paradise Hotel» og Ingrid Aguiluz fra fjorårets sesong, har funnet tonen. Video: Kine Falch Vis mer

- Folk føler de kjenner oss

Som tidligere nevnt flyttet Karlstad og Riera sammen i begynnelsen av mai, men de ville ikke dele nøyaktig hvor deres nye leilighet ligger, da de ønsker å verne om privatlivet sitt - grunnet flere ubehagelige opplevelser.

- Vi sto mellom to leiligheter, der den ene var litt utenfor sentrum, og den andre midt i, fortalte Riera den gang, før Karlstad la til at den i sentrum lå i første etasje og hadde mye mer innsyn enn den de endte opp med.

- Selv om den var fin den i sentrum, er det mer hjemmekoselig og fint i den utenfor. Så får vi litt mer frihet, også, fortalte hun.

Det er en kjent sak at realityprofiler ofte blir store navn etter deltakelsen, noe de begge har fått kjenne på den siste tiden.

- Folk føler de kjenner oss og at de vet hvem vi er gjennom tv-skjermen, så de har mer til felles med oss når de blir kjent med oss på den måten. Og da virker det som at enkelte tror det er mer greit å for eksempel følge etter oss, banke på døra eller sende oss blomster, sa Karlstad.

Riera kunne fortelle at de allerede har opplevd noe av dette i sitt nye nabolag.

- Da vi flyttet inn gikk vi en tur på bensinstasjonen, og da vi gikk hjemover var det fem stykker som fulgte etter oss. Så da tok vi bakveien og løp gjennom hagen til naboen, sa han lattermildt.

KNUST: Sofie begynner å gråte når Mario forteller henne at han hadde sex med Bettina. Vis mer

Skinnsofa og fotballskjerf

«Paradise»-profilene leier leiligheten de nå bor i, da de ønsker å se hvordan de fungerer som samboere før de eventuelt kjøper noe sammen en gang i framtiden.

På spørsmål om hvem som står for innredningen, var Karlstad rask med å si at det var henne. Riera hadde dog andre planer.

- Vi flyttet inn på onsdag, og på søndag drar Sofie til Maldivene. Så da står jeg for interiøret, og det blir spennende å se hvordan det blir, flirte 21-åringen.

- Jeg regner med at jeg kommer hjem til en skikkelig gutteklubb med skinnsofa og fotballskjerf, skøt Karlstad dermed inn.

LES OGSÅ: De beste gullkornene fra ti år med «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer