Mario Riera og Sofie Karlstad:

- Ja, vi er kjærester

Avslørte at de er kjærester rett før kveldens finalefest.

KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Se og Hør at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper
KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Se og Hør at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld er det duket for den store finalen samt finalefesten av TV3s realityserie «Paradise Hotel». Årets sesong har hittil vært preget av både drama og intriger, men det har også oppstått søt musikk mellom enkelte av deltakerne inne på det luksuriøse hotellet.

Allerede tidlig i spillet kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad (22) og bergenseren Mario Riera (21) hadde et godt øye til hverandre, og nylig flyttet begge til hovedstaden - og på toppen av det hele ble de samboere i begynnelsen av mai.

Da Se og Hør møtte duoen den gang var relasjonen mellom dem udefinert.

- Vi har ikke satt noe stempel på det, egentlig fordi det er så kort tid siden vi kom hjem. Nå vil vi bare roe oss ned, og se hvordan det går, sa Karlstad om relasjonen deres, før Riera skøt inn:

- Vi tar egentlig bare tiden til hjelp, og stresser ikke. Vi har jo ikke dårlig tid.

- Sofie betyr mye for meg

Nå kan derimot Riera bekrefte overfor Se og Hør at han og Karlstad er kjærester.

Nyheten delte han først på bloggen sin.

- Det har vært noen vanskelige uker for oss, men vi har kommet oss gjennom dette sammen. Sofie betyr mye for meg og det at vi er blitt kjærester betyr så masse for oss, skriver han i blogg-innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer