Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden:

- Ja, vi er kjærester

«Mesternes mester»-deltakerne ble sammen i hemmelighet.

RØPER ROMANSE: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde møttes på «Mesternes mester»-innspilling. Der slo det gnister mellom dem. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK
RØPER ROMANSE: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde møttes på «Mesternes mester»-innspilling. Der slo det gnister mellom dem. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK Vis mer
Publisert

Den tiende sesongen av NRK-programmet «Mesternes mester» er i full gang, og også i år ser det ut til å bli en av statskanalens største seersuksesser.

NYTT PAR: Det er i ukens Se og Hør «Mesternes mester»-profilene avslører forholdet sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør
NYTT PAR: Det er i ukens Se og Hør «Mesternes mester»-profilene avslører forholdet sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

I beinharde konkurranser blir deltakerne presset til det ytterste, og får testet egne grenser. Men den mest spennende dramatikken har foregått i kulissene ...

Skjult kjærlighet

De 10 sportsprofiene har alle fortalt at de har fått venner for livet etter deltakelsen.

Se og Hør kan nå avsløre at to av deltakerne ble mer enn bare venner.

Under Mallorcas stekende sol i fjor sommer oppsto det romantikk mellom tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden (24) og nylig pensjonert skihopper Tom Hilde (31).

- Ja, vi er kjærester, og har det veldig fint sammen, bekrefter paret overfor Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Studerer i Oslo

De to unge «Mesternes mester»-deltakerne har altså funnet lykken sammen, men duoen har også nytt suksess på hver sin front tidligere.

Kine, som for øvrig er datter av Egil «Drillo» Olsen (76), kan skilte med hele syv EM-gull og et VM-gull fra sin tidligere cheerleader-karriere.

Nå studerer 24-åringen derimot juss i Oslo og har allerede satt rekord i «Mesternes mester» - ettersom hun er den yngste deltakeren i programmet noensinne.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I et nylig intervju med Se og Hør kunne hun røpe at hun som Drillos datter fikk et noe spesielt møte med tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson (77) i barndommen:

- Jeg spyttet på Sir Alex Ferguson da jeg var fire-fem år gammel, avslørte 24-åringen, før hun brøt ut i latter og la hendene foran ansiktet.

- Jeg husker det ikke selv, det er mamma som har gjenfortalt historien. Vi var på et hotell, hvor pappa hadde vært i et møte av noe slag. Jeg var tydeligvis i litt dårlig humør den dagen. Plutselig banket det på døra, og da åpnet jeg den, spyttet på ham og lukket den igjen. Mamma og pappa bare: «Hva skjedde nå?». Det er ikke greit, utdypet hun lattermildt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GODT FORHOLD: Kine Olsen Vedelden omtaler seg selv som både mamma- og pappadalt. Her er hun avbildet med sin far, noe betuttet, i Frankrike i 1998. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Kine Olsen Vedelden omtaler seg selv som både mamma- og pappadalt. Her er hun avbildet med sin far, noe betuttet, i Frankrike i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brakk ryggen

Tom Hilde har på sin side tatt gjeve lagmedaljer i hoppbakken både her hjemme i Norge og i internasjonale mesterskap, men våren 2018 kom beskjeden om at han la hoppskiene på hylla.

- Jeg har vært med lenge nok. Det er tolv år siden jeg tok mine første verdenscuppoeng på Lillehammer. Det var ikke en enormt vanskelig avgjørelse om at nok er nok. Jeg har lagt ned nok treningstimer og reist mye. Totalpakka som utøver er ferdig, sa han til NTB i mars i fjor, ifølge Aftenposten.

Flere år før han bestemte seg for å legge opp, hadde 31-åringen et svært dramatisk fall i bakken. Det skjedde under hoppuka i 2011.

- Det er min verste opplevelse i hoppbakken. Jeg lå bra an etter første omgang og så klarte jeg å brekke ryggen i andre omgang og endte opp på sykehuset. Der fikk jeg først beskjed om at det kom til å ta veldig lang tid, men så kom jeg meg tilbake etter seks uker, sa idrettsutøveren til Norsk Tipping i 2014.

FORSLÅTT: Tom Hilde avbildet i Garmisch-Partenkirchen 1. januar 2012, et par dager etter at han brakk en ryggvirvel i det dramatiske fallet i Oberstdorf. Foto: NTB Scanpix
FORSLÅTT: Tom Hilde avbildet i Garmisch-Partenkirchen 1. januar 2012, et par dager etter at han brakk en ryggvirvel i det dramatiske fallet i Oberstdorf. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg sammen etter kjæreste-avsløringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer