Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg:

- Ja, vi er kjærester

Bekrefter forholdet til «Skam»-stjernen.

BEKREFTER FORHOLDET: «Skam»-stjernen Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery
BEKREFTER FORHOLDET: «Skam»-stjernen Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

De siste ukene har det svirret romanserykter rundt «Skam»-stjernen Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg (24).

Duoen har blitt observert sammen flere ganger, men de har hittil vært hemmelighetsfulle. I går kveld delte Ulrikke en video av Henrik som sover på fanget hennes, noe som førte til en rekke spørsmål i kommentarfeltet.

På samme tid la «Ex on the Beach»-stjernen ut et romantisk bilde av dem.

I dag bekrefter Henrik overfor Se og Hør at de er et par.

- Ja, vi er kjærester, sier «Ex on the Beach»-deltakeren, og legger til at han ikke har noen ytterligere kommentarer.

Saken fortsetter nedenfor.

Søndag kveld kom de to stjernene hånd i hånd på Se og Hørs 40-årsjubileum på Gamle Logen i Oslo, og feiret sammen med flere norske kjendiser.

Etter det Se og Hør kjenner til var 24-åringen også med i kulissene da Ulrikke Falch var gjest på «Lindmo» før helgen.

Se og Hør har hittil ikke lyktes med å få en kommentar fra Ulrikke Falch.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNELAG: Henrik Elvejord Borg (i denimjakke) og Ulrikke Falch (t.h) skal nå ha blitt kjærester. Her avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum, sammen med Alexander Rybak og kjæresten Julie. Foto: Andreas Fadum
STJERNELAG: Henrik Elvejord Borg (i denimjakke) og Ulrikke Falch (t.h) skal nå ha blitt kjærester. Her avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum, sammen med Alexander Rybak og kjæresten Julie. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hemmelighetsfulle

Ryktene rundt det ferske paret startet for flere uker siden, etter at de ble observert tett i tett blant publikum under første sending av årets «Skal vi danse».

Da Se og Hør snakket med dem etter endt innspilling, var begge kryptiske på spørsmål om de er mer enn bare gode venner. I tiden etterpå var de også hemmelighetsfulle.

- Jeg kunne på et eller annet tidspunkt tenkt å roe meg ned. Jeg vil ha en jobb som er fet, hvor jeg kan være meg selv og få betalt for det. Jeg har levd ganske utsvevende frem til nå, sa Henrik til Se og Hør i starten av september.

Saken fortsetter nedenfor.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

Han ønsket den gang ikke å kommentere kjærlighetslivet sitt.

- Kanskje man har noen i sikte. Jeg vet ikke noe om at jeg skulle ha en god tone til en «Skam»-stjerne. Jeg har notert meg at det florerer noen rykter, men det vil jeg ikke kommentere, sa han da.

HENRIK OG ULRIKKE: Duoen kom sammen på «Skal vi danse»-premieren tidligere i høst. Foto: Helén Skogstad
HENRIK OG ULRIKKE: Duoen kom sammen på «Skal vi danse»-premieren tidligere i høst. Foto: Helén Skogstad Vis mer

Felles interesser

Ulrikke Falch har nettopp lansert boka «Jenteloven» sammen med komiker Sofie Frøysaa, mens Henrik for tiden jobber med et utleverende verk om tiden han tilbrakte på «Ex on the Beach»-innspilling.

Han har planer om å selvpublisere verket på nettet når den en dag blir klar.

- Boka tar for seg tankene mine om ting, og hver dag er en ny dag. Jeg skildrer for eksempel hvor sykt forbanna jeg ble om jeg ikke fikk en god kopp kaffe da jeg var stengt inne i det huset, har han sagt til til Universitas.

I samme intervju uttalte han for øvrig at «Ulrikke har Norges fineste hjerne».

Interessen for litteratur er ikke det eneste som binder realityprofilen og «Skam»-skuespilleren sammen. Begge trives nemlig åpenbart foran kameraet. Ulrikke er snart aktuell med et nytt TV-prosjekt, som programleder i P3-dokumentarserien «F-ordet».

LES OGSÅ: Overrasket alle etter sjokk-exiten