Julie Grindbakken og Oskar Johansson:

- Ja, vi er kjærester

«Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson bekrefter nyheten på direktesending.

ET PAR: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslører at de er mer enn bare venner. Vis mer

Tidligere denne måneden kunne «Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken (21) og Oskar Johansson (21) avsløre under Se og Hørs «Pærra Preik» at de to var mer enn bare venner.

Mer ville de ikke utdype den gang.

Nå, under finalefesten til «Paradise Hotel» på Rockefeller i Oslo, avslører de på direkten til «Pærra-Preik» at de er blitt kjærester.

- Vi er sammen og vi har det veldig bra, forteller Grindbakken.

- Så dere er kjærester?

- Ja det er vi, svarer hun.

  • Se videoen øverst i saken.

Bedre kjent

Allerede inne på hotellet blir seerne vitne til at det oppstår romantisk musikk mellom duoen.

Nå som de begge har kommet hjem igjen til Norge, har de imidlertid blitt kjent med hverandre på en helt annen måte.

Til Se og Hør forteller blant andre Grindbakken at smattingen til sin nye kjæreste er en uvane som hun lett irriterer seg over. Johansson på sin side forteller at han lett kan irritere seg over at hun aldri klarer å bestemme seg for hva hun vil spise.

- SOM SØSKEN: «Paradise Hotel»-deltagerne Newa Reza og Julie Grindbakken røk i tottene på hverandre inne på hotellet, men på utsiden har vennskapet mellom dem utviklet seg. Vis mer

Kan vinne

Sammen med Erik Anders Sæter (21), Ingrid Fosså Aguiluz (21) og Leo Flaa (21) er Julie Grindbakken en av dem som kan stikke av med hele seieren og 500 000 kroner.

Det hele avgjøres i kveld, og spenningen er stor. Særlig rundt det store spørsmålet om hvorvidt kula kommer til å bli sluppet, eller ei.

DIREKTE: I tiende og siste utgave av «Pærra-preik» sender vi live fra finalefesten til «Paradise Hotel» . Reporter Kine Falch snakker med deltakerne om intrigene, dramaet, kjærligheten, og forventningene til kvelden. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

I løpet av hele ti sesonger med det skandaleombruste realityprogrammet, har det hittil blitt kastet bare tre kuler i bakken.

Blant dem som skal ha æren for de respektive sjokkøyeblikkene er Aurora Gude (25) fra sesong seks, Vida Lill Gausemel Berge (27) fra sesong fire, samt Martine Lunde (22) fra sesong ni.

- Er her ikke for kjærligheten

Om Grindbakken kommer til finalen har hun tidligere uttalt til Se og Hør at den kulen skal ned i bakken uansett.

- Det er et spill. Jeg har meldt meg på alene, jeg har ikke meldt meg på noe partnerskap her, sa hun.

Så selv om hun skulle forelske seg i en gutt har hun sagt at hun kommer til å slippe kula uansett.

- Det gjør jeg absolutt, sa hun den gang.

STOR FORSKJELL: I forkant av innspillingen av «Paradise Hotel», ble de ti første deltakerne spurt om hva de ville valgt av penger og kjærligheten på «Paradise Hotel», og det var veldig stor forskjell mellom svarene til guttene og jentene. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/NoH4_-9EdIg Vis mer

Under kveldens direktesending forteller imidlertid Johansson at han gjerne skulle sett seg selv i en finale med kjæresten, men at den største seieren var å kunne dra fra Mexico med Grindbakken ved sin side.

- Etter jeg ble kjent med Julie var jeg litt sånn, uansett hva som skjer, om jeg vinner 500 000 eller 200 000 eller ingenting, blir jeg uansett glad om jeg kan dra fra Mexico med Julie, forteller han.

SINT: Marius Pettersen gjester ukas «Pærra-preik», og forklarer hvorfor han reagerte så sterkt da Newa Reza måtte forlate «Paradise Hotel». Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/NoH4_-9EdIg Vis mer

LES OGSÅ: - Stolene fløy gjennom lufta