<strong>FØRSTE BILDET:</strong> De to filmstjernene smilte og lo mens de trasket nedover gatene i Los Angeles begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BILDET: De to filmstjernene smilte og lo mens de trasket nedover gatene i Los Angeles begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rooney Mara og Joaquin Phoenix:

- Ja, vi er kjærester

Superparet har prøvd å holde en lav profil i media, men nå bekrefter endelig Joaquin forholdet.

Publisert

(Seoghør.no): I januar begynte romanseryktene å svirre rundt de to Hollywood-stjernene skuespillerne Rooney Mara (32) og Joaquin Phoenix (42).

Skuepillerparet er begge kjent for å verne godt rundt privatlivet sitt, men i februar ble de tatt på fersken sammen da de ble avbildet sammen under en handletur i Los Angeles.

Tre måneder senere ankom de også avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes sammen, og her gjorde de ingenting for å skjule sine følelser for hverandre.

Likevel har de begge to forhold seg tause om den gryende kjærligheten. Frem til nå.

I et nytt intervju med The New York Times, bekrefter nemlig Joaquin Phoenix, som har gjort suksess i filmer som «Gladiatoren» og «Walk the line», at han er kjæreste med «The Girl With The Dragon Tattoo»-stjernen.

I tillegg avslører han også at de har flyttet sammen i Hollywood Hills i Los Angeles, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Søndag 28. mai stilte Joaquin Phoenix og Rooney Mara sammen under Film Festivalen i Cannes, og de så svært betatt ut av hverandre. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Søndag 28. mai stilte Joaquin Phoenix og Rooney Mara sammen under Film Festivalen i Cannes, og de så svært betatt ut av hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>SØTT:</strong> Under avslutningsseremonien holdt duoen hverandre også i hendene. Foto: NTB Scanpix
SØTT: Under avslutningsseremonien holdt duoen hverandre også i hendene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turtelduene har vært venner i mange år, og spilte blant annet mot hverandre i det romantiske dramaet «Her» i 2013.

Selv om 42-åringen ikke ville røpe hvor lenge han har vært sammen med skuespiller-kollegaen, så skrev Page Six i februar at duoen forelsket seg på settet til den kommende filmen «Mary Magdalene».

- De falt pladask for hverandre under innspillingen og har tilbrakt mye tid sammen siden, sa en kilde til nettstedet den gang.

I «Mary Magdalene» spiller Phoenix rollen som Jesus, mens Mara har hovedrollen som Mary.

Paret jobber også sammen i en film med tittelen «Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot», som kommer ut i 2018.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PÅ RØD LØPER SAMMEN:</strong> Rooney Mara, Spike Jonze, Scarlett Johansson og Joaquin Phoenix under screeningen av filmen Her under den internasjonale filmfestivalen i Roma i november 2013. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER SAMMEN: Rooney Mara, Spike Jonze, Scarlett Johansson og Joaquin Phoenix under screeningen av filmen Her under den internasjonale filmfestivalen i Roma i november 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har aldri blitt knust

Tidligere var Rooney, som er lillesøster til «House of Cards»-stjernen Kate Mara (34), i et seks år langt forhold med regissør Charlie McDowell, mens Phoenix' siste forhold var med DJ Allie Teilz fra 2013 til 2015.

For tre år siden åpnet «Walk the Line»-stjernen seg om sin erfaring med kjærlighet.

- Jeg har aldri vært i et forhold som har endt med hjertesorg. Jeg har opplevd kjærlighet, og jeg har sagt «Jeg elsker deg», og ikke hørt det tilbake. Men jeg har aldri blitt knust, sa han ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Katie Holms og Jamie Foxx bekrefter ryktene for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer