KJÆRESTER: Petter Holmbakken bekrefter til Seher.no at han har blitt kjæreste med «Paradise»-kollegaen Mari Heggen Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KJÆRESTER: Petter Holmbakken bekrefter til Seher.no at han har blitt kjæreste med «Paradise»-kollegaen Mari Heggen Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Ja, vi er kjærester

Paradise-duoen fant lykken etter at de kom hjem fra skandalehotellet.

SEHER.NO: Torsdag hevdet «Paradise Hotel»-deltakeren Petter Holmbakken at det føltes som kjærlighetssorg da han måtte ta et tårevått farvel med sin utstemte romkamerat Victoria Norrman.

Men etter at han kom hjem fra oppholdet på det skandaleombruste reality-hotellet, har lykken smilt til Moelv-gutten.

Petter bekrefter til Seher.no at han har funnet tonen for alvor med «Paradise»-kollegaen Mari Heggen (20).

- Ja, vi er kjærester. Mari er en fantastisk jente og vi har hatt mye kontakt etter at vi kom hjem fra Mexico. Det er deilig å få sagt det, siden det har vært mye oppmerksomhet fra jenter etter at episodene begynte på TV, sier han.

Petter hevder han var bestemt på at han ikke ville finne seg noen kjæreste inne på hotellet før han dro, men fikk god kontakt fra første øyeblikk med Mari. Etter at de kom hjem har de knapt vært fra hverandre.


Denne uken sa 1,72 meter høye Mari til «Paradise»-kameraene at Petter på mange måter var hennes drømmegutt, men at hun sjelden fikk følelser for en som var på samme høyde som henne.

- Vi så faktisk den episoden sammen. Da ga jeg henne et litt stygt blikk, hehe. Men faktisk så er jeg vel et par-tre centimeter høyere enn henne, sier Petter til Seher.no.

Mari - som skriver på sin Facebook-profil at hun er i et forhold med Petter - sier hun bare får et bedre og bedre inntrykk av Petter.

- Første gangen jeg møtte ham, tenkte jeg at han ikke var min type, men så innså jeg at jeg hadde tatt feil. Og siden vi begge bor i Trondheim, har det vært lett å holde kontakten etter at vi kom hjem, sier hun til Seher.no.

Petter hevder han gjør sitt beste for å holde på romantikken også hjemme i Norge.

- Jeg er veldig romantisk og elsker å tilbringe tid med Mari. Og som på «Paradise» får hun massasje akkurat når hun vil, sier han med et smil til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Paradise-sexen burde ikke skjedd