- Ja, vi er kjærester

Harald Eia bekrefter forholdet til sin 18 år yngre kjæreste.

KJÆRESTE: Etter at romanseryktene har svirret i lang tid bekrefter Harald Eia nå at han er kjæreste med den 18 år yngre Nadina Bouhlou. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTE: Etter at romanseryktene har svirret i lang tid bekrefter Harald Eia nå at han er kjæreste med den 18 år yngre Nadina Bouhlou. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Harald Eia (45) er aktuell med det nye humor-showet «Brille» på NRK, men også privat har den anerkjente komikeren all grunn til å smile.

Se og Hør var først med å omtale Eias forhold til den 18 år yngre norsk-marokkaneren Nadina Bouhlou. Nadina er journalist, modell og kommende siviløkonom.

Nå bekrefter komikeren at de to er et par.

- Jeg er jo kjæreste med Nadina, men jeg stopper der. Men jeg er veldig fornøyd, sier en ordknapp Harald Eia til Her og Nå.

Harald Eia og kona Ane Ryg (44) gikk fra hverandre i 2006, og nå har den ettertraktede ungkaren altså funnet lykken på nytt med kjæresten Nadina.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Plutselig var vi ikke likandes lenger