NYTT PAR: Eva Longorias nye kjæreste er entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello. De to møttes første gang under innspillingen av «Ready For LOve» i fjor, men ble et par først ganske så nylig. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Eva Longorias nye kjæreste er entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello. De to møttes første gang under innspillingen av «Ready For LOve» i fjor, men ble et par først ganske så nylig. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, vi er kjærester!

Eva Longoria bekrefter at hun ikke er singel lenger.

SEOGHØR.NO: «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria (38) har funnet lykken igjen. Det bekrefter hun eksklusivt overfor People.   

Skjønnhetens utkårede er entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello (34). Romanseryktene svirret rundt de to allerede for tre måneder siden. De ble blant annet avbildet sammen på Longorias bursdagsfeiring i mars.

Men skuespilleren påstår at på daværende tidspunkt var det faktisk kun snakk om rykter.

- Jeg tror det er derfor forholdet vårt er så spesielt - vi begynte virkelig som venner. Vi bør vel takke pressen for å ha fått oss til å se noe vi ikke så selv, uttaler Longoria spøkefullt til People.

Kjærligheten lå imidlertid i luften da de to møttes første gang i fjor. Da var Arguello nemlig med på innspillingen av dating-programmet «Ready For Love», som Longoria produserte. Han endte der opp med tidligere Miss USA, Shandi Finnessey (35), men deres forhold tok slutt samme år.

Da «Ready For Love» ble sendt på amerikansk TV i våres, begynte ryktene å svirre rundt Longoria og den fire år yngre reality-deltageren.

Det ferske kjæresteparet, som nylig besøkte hele Arguellos familie i Nicaragua, omtales som en «perfekt match» av en kilde nær paret.

- Begge snakker spansk, de har samme religion og samme kulturelle bakgrunn, sier kilden til People.

Longoria, som tilhører en meksikansk-amerikansk familie, er i likhet med Arguello dessuten opptatt av filantropi og veldedig arbeid.

Nå som paret offisielt er sammen, har de også tatt til det sosiale nettstedet Twitter for å erklære sin kjærlighet etter at People publiserte sin artikkel: 

Nylig ble det kjent at Longorias eksmann Tony Parker har forlovet seg igjen. Ekteskapet deres tok slutt i 2011 etter at det ble kjent at Parker hadde vært utro mot TV-stjernen med flere kvinner.

Etter bruddet fra Parker har Eva Longoria blant annet vært sammen med Eduardo Cruz (28), som er lillebroren til Penélope Cruz (39), og fotballstjernen Mark Sanchez (26).

Forhåpentligvis er lykken mer langvarig for Eva Longoria denne gang!

LES OGSÅ: Gjenforent med sin unge eks-kjæreste