- Ja, vi er kjærester

Nå bekrefter han forholdet en gang for alle.

BEKREFTER FORHOLDET: Aksel Lund Svindal har bekreftet forholdet til Julia Mancuso en gang for alle. - Ja, vi er kjærester, sier han til Dagbladet.  Foto: Maury Phillips/WireImage.com
BEKREFTER FORHOLDET: Aksel Lund Svindal har bekreftet forholdet til Julia Mancuso en gang for alle. - Ja, vi er kjærester, sier han til Dagbladet. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
SEHER.NO:  Som første norske medium avslørte Seher.no for to uker siden at Aksel Lund Svindal (27) og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (26) hadde  bekreftet at de har et forhold.

Det var under den amerikanske idrettsgallaen ESPYS Awards at de to røpet seg for amerikansk TV, og paret har i ettertid blitt avbildet ferierende på Maui sammen.

Lund Svindal har så langt vært svært restriktiv når det gjelder å uttale seg om sin nye kjæreste, og har kommet med litt vage kommentarer til forholdet.

- Vi har jo hengt sammen i tre år, og de som leste bloggene mine fra OL kunne ikke unngå å skjønne hvem som er favorittdamen min, sa alpinstjernen til VG kort tid etter at forholdet ble kjent.

Da 27-åringen var en kort svipptur innom Norge forrige helg for å delta i programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus», bekreftet han imidlertid forholdet en gang for alle, skriver Dagbladet.

- Ja, vi er kjærester, men jeg vil ikke si så mye mer enn det, sier han til avisen.

Også under TVNorge-innspillingen måtte Lund Svindal tåle kommentarer om kjæresten fra både Kjetil André Aamodt og programleder Henriette Brusgaard. Og alpinstjernen innrømmet at han ble litt satt ut av all oppmerksomheten.

- Jeg ble litt satt ut. Jeg tror nok kanskje det var et triks for å prøve å psyke meg ut, men det skal nok mer til enn det, sier han til avisen, mens en humrende Aamodt spøkte vekk episoden: 

- Vi unner Aksel den store kjærligheten. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Vi har hengt sammen i tre år