KJÆRESTER: Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) avslører til Seoghør.no at de er blitt kjærester.  Foto: Curt Hjertstedt
KJÆRESTER: Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) avslører til Seoghør.no at de er blitt kjærester. Foto: Curt Hjertstedt Vis mer

- Ja, vi er kjærester

«Paradise Hotel»-paret Martine og Pierre avslører til Seoghør.no at de er svært lykkelige sammen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tidligere i april kunne Seoghør.no avsløre at «Paradise Hotel»-deltagerne Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) var på god vei til å bli sammen.

Men da Seoghør.no nylig møtte den vakre duoen i solfylte Oslo, var saken klar:

- Ja, vi er sammen! Det var en gradvis utvikling, og vi tar det dag for dag. Vi var jo et par på hotellet, og koste jo mye med hverandre der. Så har vi vært veldig mye sammen etter vi kom hjem fra Mexico, sier en smilende Sjøhaug.

Drammensjenta besøker svenske Pierre i Oslo nesten hver eneste dag, forteller paret. Men Pierre har også møtt pappaen til Martine.

- Ble du godkjent?

- Ja, jeg tror det. Jeg tror han likte meg, ler Pierre.

FALT FOR HVERANDRE PÅ TV: Martine og Pierre fant raskt tonen inne på Paradise Hotel etter at de ble romkamerater i realityserien. Foto: TV3
FALT FOR HVERANDRE PÅ TV: Martine og Pierre fant raskt tonen inne på Paradise Hotel etter at de ble romkamerater i realityserien. Foto: TV3 Vis mer

Snart skal hun også få møte Pierre sine foreldre i Sverige.

Kjæresteparet var det andre paret som hadde sex på realityhotellet, men det er også tydelig at romansen var tilstede. På TV3 sitt populære program kan man nemlig se Martine og Pierre i flere kjærlige og romantiske situasjoner.

- Hvordan er det å se seg selv som et par på tv?

- Det er veldig gøy, egentlig. Man lærer mye om seg selv. Vi har vel egentlig ikke noe imot å se det mer intime heller, men de viser jo nesten aldri noe annet enn sex og nakenhet. Det er mange andre koselige situasjoner også, men det viser de ikke, sier Martine.

Se hele episoder av «Paradise Hotel» på Se.no.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer