FRA UNGKAREN TIL FRIERI:  Tiden etter "Ungkaren" har vært fantastisk  for vakre Emma Andrea Raanæs. Nå er 22-åringen forlovet.  Foto: TVNorge
FRA UNGKAREN TIL FRIERI: Tiden etter "Ungkaren" har vært fantastisk for vakre Emma Andrea Raanæs. Nå er 22-åringen forlovet. Foto: TVNorgeVis mer

- Ja, vi er forlovet

- Det var kjempesøtt, sier "Ungkaren"-Emma, som har forlovet seg med kjæresten.

SEHER.NO: I midten av juli skrev Seher.no at tiden etter "Ungkaren 20 vs. 40" har vært ingenting mindre enn strålende for Emma Andrea Raanæs (22).

I juni ble hun samboer med sin kjære, Christoffer Berggren (24), etter at paret hadde vært på boligjakt i lengre tid.

Nå har de to tatt forholdet enda et skritt videre. Fredag bestemte nemlig Christoffer seg for å legge nervene til side - og fri til kjæresten. Og frieriet var vellykket: Emma sa nemlig umiddelbart ja til den romantiske forespørselen.

Fikk hjelp av komiker
- Jeg har vel en mistanke om at Christoffer kommer til å fri til meg om ikke så alt for lenge, avslørte en hemmelighetsfull Emma Andrea Raanæs til Seher.no i juli.

Drøye én måned tok det altså før reality-deltageren, som senest i vår var med i kampen om kjekkasen Stig Kjos i "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge, fikk rett i sine spådommer.

- Ja, det stemmer at vi har forlovet oss. Det var kjempesøtt, sier Emma, som ikke har lyst til å kommentere saken ytterligere, til Seher.no.

Seher.no får bekreftet fra sentralt hold at den romantiske seansen fant sted fredag - på et fullsatt Latter på Aker Brygge i Oslo. Christoffer skal etter det Seher.no kjenner til ha fått hjelp av komiker Jonas Rønning til å gjennomføre frieriet!

Kilder forteller at Emma ble helt satt ut da komikeren sa navnet til henne samboer, og "nå gjør du som jeg sier" - før komikeren selv fant fram ringen. Deretter ble Christoffer bedt om sette seg ned på kne og si "Vil du gifte deg med meg?".

Etterpå ble Emma bedt om å gi sitt svar til kjæresten. Og den vakre 22-åringen trengte ikke tenke lenge før hun hadde gitt sitt "ja".

Når bryllupet vil gå av stabelen er foreløpig ikke kjent.

- Et lykkelig par!
Det hete paret har vært sammen i totalt seks måneder. Overfor Seher.no har "Ungkaren"-deltageren aldri lagt skjul på at hun er svært lykkelig sammen med Christoffer.

 - Vi har kjent hverandre i cirka ett år, og synes ikke det er for tidlig å kjøpe leilighet, nei. Og vi har det fantastisk gøy sammen, jeg tror faktisk at vi har sett hverandre hver eneste dag siden "Ungkaren"-innspillingen var over, har hun tidligere uttalt.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere hvordan ting foregikk. Men jeg kan si at vi er et svært lykkelig par, sier reality-jenta, som ble slått av fire jenter i det populære TVNorge-programmet. 

- Det var det tyngste jeg har gjort hittil. Det var rett og slett dritkjipt, sa "Ungkaren" selv - Stig Kjos - med tårer i øynene, etter at han hadde sendt Emma hjem fra Sør-Afrika.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Kjøpte leilighet med kjæresten