FORLOVET: Tove Lill Løite og Christian Bjelland har forlovet seg etter fire måneder som kjærester.  Foto: Privat
FORLOVET: Tove Lill Løite og Christian Bjelland har forlovet seg etter fire måneder som kjærester. Foto: Privat Vis mer

- Ja, vi er forlovet!

Tove Lill Løite og kjæresten forlovet seg etter fire måneder.

SEHER.NO:  I desember ble det kjent at den tidligere FpU-politikeren og nåværende glamourmodellen Tove Lill Løite (24) hadde funnet lykken med 25 år gamle Christian Bjelland fra Stavanger.

Og onsdag kunne 24-åringen avsløre overfor Seher.no at de to nå har forlovet seg, fire måneder etter at de ble sammen. 

- Ja, vi er forlovet. Det skjedde for litt over én måned siden, men vi har ønsket å holde det litt hemmelig til nå, sier hun til Seher.no.

Glamourmodellen, som tidligere har vært koblet opp mot Britney Spears eksmann, Kevin Federline, møtte Bjelland i fjor høst, da de jobbet på samme nattklubb.

Og ifølge 24-åringen visste de fra første stund at det ville bli de to.

- Man vet det bare, og så er vi så like på så mange måter. Han er drømmemannen min, sier hun, og avslører at det var Christian som fridde.

- Det var veldig romantisk. Vi har hele tiden planlagt og snakket om at vi skulle gifte oss, så var det en kveld vi var hjemme hvor han plutselig ble helt alvorlig. Deretter gikk han ned på kne på den gammeldagse måten og spurte om jeg ville gifte meg med han. Ringen var kjempefin. Det er en diamantring med hvitt gull, veldig klassisk.

Ifølge Løite skal bryllupet holdes neste sommer, selv om de egentlig ønsket å gifte i år.

- Vi hadde egentlig lyst til å gifte oss til sommeren, men fikk litt dårlig tid. Så planen er å gjøre det neste sommer, hjemme i Norge. Det skal bli et stort bryllup med masse familie og venner, sier Løite. 

Og 24-åringen, som har begynt å engasjere seg i politikken igjen, innrømmer at hun nå drømmer om barn.

- Ja, vi har veldig lyst på familie om ikke så lange, men jeg er ikke gravid enda. Det jeg fokuserer mest på nå er politikken og familie, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har hun fått seg ny kjæreste