- Ja, vi er forlovet

Sanger Maria Arredondo har fått ring på fingeren.

FORLOVET: Maria Arredondo og samboeren Torstein Sødal bekrefter den gledelige nyheten overfor Seoghør.no. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Maria Arredondo og samboeren Torstein Sødal bekrefter den gledelige nyheten overfor Seoghør.no. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Maria Arredondo (28) er forlovet med musikerkjæresten Torstein Sødal (37).

Det bekreftet stjernen selv overfor Seoghør.no under innspillingen av «Allsang på Grensen» i Halden onsdag denne uken.

- Vi forlovet oss for en uke siden. Det er veldig nytt, og hittil er det kun våre nærmeste venner og familie som har visst om det. Det er veldig, veldig koselig.

Når og hvor bryllupet skal stå har paret foreløpig ikke planlagt.

FOLKEKJÆR: Maria Arredondo deltok i Melodi Grand Prix i 2010. Her under finalen i Spektrum. Foto: Stella Pictures
FOLKEKJÆR: Maria Arredondo deltok i Melodi Grand Prix i 2010. Her under finalen i Spektrum. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er fortsatt veldig ferskt så akkurat nå nyter vi bare tiden sammen uten å ha noen spesielle planer for når og hvor bryllupet skal stå. Vi har et veldig hektisk år med mye jobb, så vi må komme oss gjennom det før vi begynner å tenke på andre ting, forteller hun videre.

- Det sa plutselig «bang»

Paret ble kjærester i april i fjor etter å ha vært venner og kollegaer gjennom flere år.

Etter å ha turnert sammen som musikere flere år på rad, sa det plutselig «bang» da de forsto at vennskapsfølelsene hadde utviklet seg til kjærlighet.

Det forelskede musiker-paret bor sammen på Kampen i Oslo, og onsdag kveld skal det nyforlovede paret synge duett sammen på Allsang på grensen i Halden, i programmet som sendes torsdag kveld.

LES OGSÅ: - I hjertet er vi gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer