«Farmen»-paret:

- Ja, vi er forelsket

Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen avslører nye steg i retning mot et liv som kjærester utenfor TV-boblen.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

En ny «Farmen»-sesong er godt i gang, og som i mange sesonger tidligere er det også i år søt musikk mellom to av deltakerne. Denne gangen Simon Tronstad Jacobsen (23) og Tonje Frigstad (21).

Se og Hør møter de på kafé i Oslo sentrum bare halvannen dag etter at de møtte hverandre for første gang etter innspillingen. Grunnen til et tre ukers langt opphold er fordi Jacobsen holder til i Oslo, mens Frigstad bor i Kristiansand.

- Hva tenkte du da du så Simon for aller første gang, Tonje?

- Jeg tenkte at han er høy og har langt hår. «Hvem er dette?». Etter hvert skjønte jeg at han er nordlending i tillegg, så jeg lurte på hvordan dette skulle gå. Men det gikk jo veldig fint da. Først fikk jeg for meg at han er fra Bergen, sier 21 år gamle Frigstad til Se og Hør.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Nølte ikke

Hun forteller at følelsene for tromsøværingen ble bare sterkere og sterkere etter hvert som innspillingen skred frem.

- Det var bra. Vi klikket veldig naturlig. Fra første stund var det bare sykt gøy å henge sammen, det ble naturlig at det var vi to som skulle henge sammen.

ET LITE KYSS: Simon og Tonje legger ikke skjul på at de har fått følelser for hverandre. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ET LITE KYSS: Simon og Tonje legger ikke skjul på at de har fått følelser for hverandre. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Den unge «Farmen»-deltakeren har opp gjennom årene hatt flere kjærester. For Jacobsen, som har bodd lenge i USA, stiller det seg helt annerledes. Han har nemlig aldri hatt kjæreste, og beskriver tiden han har hatt med Tonje som «noe han aldri har opplevd maken til».

- Hadde du noen sjekketriks på lur?

- Jeg måtte høre hva hun holdt på med, hva ståa var og om hun var singel. Man må jo stille de essensielle spørsmålene. Jeg nølte ikke et sekund, bedyrer 23-åringen, som fortsetter:

- Jeg la merke til øynene hennes først. Så hørte jeg at hun var fra Sørlandet. Eksotisk! Jeg kjenner så å si ingen fra Sørlandet. Og så er hun smart, jeg tenkte at hun er virkelig ekte. Jeg fikk et skikkelig bra førsteinntrykk.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Lys fremtid

«Farmen»-paret legger ikke skjul på at det føles litt merkelig å være del av en TV-romanse som «alle» skal mene noe om.

- Ja, det er selvfølgelig litt rart. Vi er jo ikke «sammen» i den forstand, vi har ikke funnet ut av hva vi er for noe eller noen ting. Mens «alle» andre mener at vi skal bli kjærester. Vi bør vel kanskje finne ut av slikt selv først, mener Tonje, som får støtte av flørten sin inne på gården.

- Det er rart med så mye oppmerksomhet rundt dette når vi ikke engang har sett hverandre på tre uker. Bare det i seg selv er en surrealistisk situasjon å være i.

POSERER: «Farmen»-turtelduene lot seg ikke be to ganger da de ble spurt om å posere for Dagbladets og Se og Hørs fotograf. Foto: Morten Eik / Se og Hør
POSERER: «Farmen»-turtelduene lot seg ikke be to ganger da de ble spurt om å posere for Dagbladets og Se og Hørs fotograf. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Likevel: De to legger ikke skjul på at de - sånn det ser ut nå - er nærmere status som kjærester enn det motsatte.

- Akkurat nå tenker jeg at fremtiden ser lys ut. Vi har jo ingenting å tape, mener Tonje.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Røper forelskelse

- Er du betatt?

- Ja, jeg er nok litt betatt.

- Hva med deg, Simon?

- Jeg er også litt betatt, ja.

GOD STEMNING: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad inne på «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2
GOD STEMNING: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad inne på «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Er du forelsket, Tonje?

- Oj, det er et vanskelig spørsmål. Men ja, jeg er litt forelsket, svarer en rødmende Frigstad.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Magefølelsen sier ja

Og om den 21 år gamle jenta rødmer, rødmer ikke «Farmen»-Simon noe mindre når han hører svaret fra Frigstad.

- Jeg er nok litt forelsket jeg også. Og det kommer rett fra hjertet.

- Så blir dere kjærester da?

- Det får tiden vise. Kanskje. Men magefølelsen min er god, røper Jacobsen, som heldigvis ikke er alene om å ha en god følelse.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Akkurat nå sier magefølelsen min ja - at vi kommer til å bli kjærester, sier Kristiansand-jenta til Se og Hør.

Onsdag avslørte «Farmen»-paret panikk etter sengeromsantikk - også det overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vi møttes da jeg var på tur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer