- Ja, vi dater

«X-Factor»-dommeren bekrefter at han og Carmen Electra har en romanse på gang.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kort tid etter at «Baywatch»-stjernen Carmen Electra (40) brøt forlovelsen med gitaristen Rob Patterson (42), begynte ryktene å svirre om en romanse mellom henne og musikkmogulen Simon Cowell (53).

Paret ble sett kyssende mens de var ute og spiste middag sammen med flere andre venner i september, men ingen av dem har kommentert forholdet - før nå.

- Hun er ikke kjæresten min, men vi dater. Hun er nydelig, ikke sant? sa Cowell til programlederen Ryan Seacrest (37) onsdag.
 
Da Electra nylig var gjestedommer i «Britain's Got Talent» innrømmet også hun at hun hadde et godt øye til Cowell.

-  Han er så søt. Han er faktisk en skikkelig go'gutt. Jeg liker ham veldig godt og han er utrolig kul. Vi har vært en del sammen i det siste og blitt venner. Jeg synes han er en fantastisk person.

Mens den vakre brunetten tidligere har vært gift med basketballspilleren Dennis Rodman (51) og rockeren Dave Navarro (45), var Simon forlovet med makeup artisten Mezhgan Hussainy fram til i april i fjor.LES OGSÅ: Dumpet Kim fordi hun løy om sex-videoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer