Cristian Brennhovd og Caroline Nitter:

- Ja, vi bor sammen

Det mye omtalte eksparet deler fortsatt leilighet.

SLUTT: Cristian Brennhovd og Caroline Nitter endte forholdet sitt for omtrent to uker siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Cristian Brennhovd og Caroline Nitter endte forholdet sitt for omtrent to uker siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I midten av januar kom nyheten om at forholdet mellom Cristian Brennhovd (23) og Caroline Nitter (24) var over. Førstnevnte bekreftet bruddet overfor Se og Hør og kunne fortelle at de var «helt ferdige».

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

- Vi hadde et kjempefint forhold og jeg har blitt glad i Caroline, så det er veldig trist. Nå er jeg singel og det har jeg ikke vært på flere år, så det blir spennende. Jeg hater jo egentlig å være det, uttalte han.

Til tross for at forholdet er over har paret likevel bodd sammen de siste ukene. Det avslørte Brennhovd først på Instagram.

- Skal flytte ut

Til Se og Hør bekrefter Nitter at hun har bodd i leiligheten, men forteller også at hun har vært ute og reist og besøkt venninner. Hun sier at planen er å flytte ut.

- Nå skal jeg flytte ut sammen med en god venninne. Det blir hyggelig å ha en god venninne rundt meg.

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

Nitter medgir også at den siste tiden har vært dramatisk og at hun har hatt behov for en pause.

- Det var som en bombe. Det var ganske slitsomt. Jeg prøver å tenke på meg selv, så kan jeg heller prate om min side når jeg føler jeg er klar for det. Man trenger ikke utlevere alt på et gullfat med en gang.

- Ingen vits i å være slem

Se og Hør slår av en prat med Brennhovd, som også bekrefter at Nitter fremdeles bor i leiligheten hans. Det er nemlig han som eier den.

- Ja, vi bor sammen. Det har funket greit egentlig, det er jo min leilighet, og selv om man slår opp er det ingen vits i å være slem liksom.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har skumle planer. Vis mer

Også den tidligere «71 grader nord kjendis»-deltakeren har brukt tiden etter bruddet på å reise. Han forteller at han har vært både på Marbella og en liten tur til Stockholm.

- For meg har ferien gitt meg bedre perspektiver, så det har ikke vært så ille. Jeg har ikke vært i kjærlighetssorg, fordi jeg har gjort ting hele tiden, hver dag i to uker, sier han.

Selv om paret deler bolig har de trolig ikke sett hverandre så mye de siste to ukene - nettopp fordi begge har vært på reisefot.

LES OGSÅ: Prinsens «ukjente» fortid: - Overrasket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer