- Ja, vi bor sammen

Bursdagsbarnet Lene Marlin om sin store forelskelse.

SPEKTAKULÆRT: - Det tok helt pusten fra meg. Jeg har aldri sett så store maskiner før. Og der nede skal vi spille! sier Lene Marlin. Foto: SCANPIX
SPEKTAKULÆRT: - Det tok helt pusten fra meg. Jeg har aldri sett så store maskiner før. Og der nede skal vi spille! sier Lene Marlin. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Fredag kveld bergtok Lene Marlin (28) 6.000 i gruvedypet i Sokndal - sammen med superstjernen Katie Melua (24). Samtidig avslører hun at ny plate er på vei, og at hun bor sammen med Kåre Conradi i London.

Det var i fjor sommer at at ryktene begynte å gå om at Marlin og Conradi var mer enn bare gode venner. Fredag var Conradi på plass i Soknedal for å feste samboerens konsert på kamera, skriver Dagbladet.

På spørsmål om hun har funnet den store kjærligheten, svarer derimot den norske sangfuglen noe "tvetydig".

- Disse druene er gode.

Da Kåre Conradi nylig hadde sin debut på ærværdige London Palladium, var kjæresten i salen.

- Bor dere sammen?

- Ja, det gjør vi, svarer hun til Dagbladet.

Ifølge avisen vil Marlin mye heller snakke om konsertscenen i dagbruddet til gruvebedriften Titania, 200 meter under bakkenivå, lengst sør i Rogaland. Veien ned dit er tre ganger så bred som en vanlig riksvei. Der skulle altså Lene Marlin varme opp for selveste Katie Melua.

- Det er helt spektakulært! Helt vanvittig. Det tok helt pusten fra meg. Jeg har aldri sett så store maskiner før. Og der nede skal vi spille! sier Marlin, som lørdag fyller 28 år.

Det er gått ti år siden singelen "Unforgetable Sinner" ble lansert. Om ikke så alt for lenge slipper hun ny plate.

- Det må føles riktig. Jeg er ikke ferdig, og jeg vet ikke når den kommer. Vi koser oss, sier hun til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Lene fikk kamerapanikk