Ja til bryllup og flere barn

Britney Spears vil utvide familien.

ÅPNER FOR FAMILIEUTVIDELSE: Britney Spears hevder hun har tenkt på både å gifte seg med Jason Trawick og å få barn sammen med ham, og er klar for begge deler, hvis timingen er rett. Foto: Stella  Pictures
ÅPNER FOR FAMILIEUTVIDELSE: Britney Spears hevder hun har tenkt på både å gifte seg med Jason Trawick og å få barn sammen med ham, og er klar for begge deler, hvis timingen er rett. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Til tross for at foreldrene hennes mener at hun fortsatt er for psykisk ustabil til å snakke for seg selv, hevder popartisten Britney Spears at livet hennes er bedre enn noensinne.

Suksess på hitlistene verden rundt med sitt nye album «Femme Fatale», og et blomstrende forhold til kjæresten Jason Trawick gjør at Britney nå åpner for å utvide familien.

- Jeg har tenkt på både å gifte meg på nytt og å få flere barn. Så hvis timingen er riktig..., sier hun i et intrvju med bladet Harper's Bazaar, ifølge Radaronline.com.

Britney Spears har fra før sønnene Sean Preston (6) og Jayden James (4) med eks-mannen Kevin Federline.

Til tross at hun for tre år siden blant lagde en serie skandaler, og ble innlagt på sykehus med diagnosen bipolar lidelse, hevder Britney at hverdagen hennes nå er akkurat den samme som for alle andre.

- Min favoritt-dag består av det samme som alle andre liker. Jeg er ganske normal, sier hun til Harper's Bazaar ifølge Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er mentalt ustabil