Finn Schjøll:

- Ja, tenk at han fyller 70 år på selveste 17. mai

Kollegene i «God Morgen Norge» hyller sin kjære kollega Finn Schjøll.

BURSDAG: Finn Schjøll fyller 70 år 17. mai. I dag hylles han av sine kolleger. Her i drivhuset sitt ved sommerhuset i Sverige. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BURSDAG: Finn Schjøll fyller 70 år 17. mai. I dag hylles han av sine kolleger. Her i drivhuset sitt ved sommerhuset i Sverige. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For blomsterdekoratøren og TV-profilen Finn Schjøll (70), også kjent som Blomster-Finn, er det ikke bare nasjonaldagen som skal feires i dag.

Finn har nemlig bursdag på selveste 17. mai, og i år fyller han 70 år.

I lang tid har Finn vært et fast innslag til TV 2s «God Morgen Norge», og i dagens sending er det klart at kollegene hans vil gjøre noe ekstra for sin gode venn.

- Det er klart at det blir noe som Finn er ekstra glad i. Kanskje en festkake. Han er glad i det søte. Finn skal i alle fall få litt godis denne dagen, forteller «God Morgen Norges» egen kokk, Wenche Andersen (63) til Se og Hør.

Gledesspreder

Om det blir kake eller ei, skal det sies at Finns «God Morgen Norge»-kollegaer setter uendelig pris på blomsterentusiasten.

Spesielt Wenche trekker frem Finns myke og omtenksomme side.

- Når han kommer om morgenen, leser han hvordan jeg har det. Så noen ganger er det bare et stort smil, og andre ganger kan han komme å legge armene rundt meg, forteller Wenche og legger til:

- Du kan snakke med Finn om alt, han er en klok mann, en fin mann. Rett og slett en fantastisk person! Finn er evig ung han, han er ung i sinn og sjel og utseende og det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer