- Ja, selvfølgelig er vi forlovet!

Olivier Martinez bekrefter at han skal gifte seg med Halle Berry.

SEOGHØR.NO: Den franske skuespilleren Olivier Martinez bekrefter nå at han virkelig er forlovet med Halle Berry etter at dette først ble kjent i januar.

- Ja, selvfølgelig er det sant, sier Martinez i et intervju med The Miami Herald under promteringen av sin restaurant Villa Azur på South Beach. 

Halle Berry, som i februar måtte avlyse sin planlagte Oscar-opptreden, skal ifølge rapportene ha fått en Gurhan-designet ring, men nå viser det seg at forlovelsesringen er designet av Robert Mazlo i Paris. En designer Martinez beskriver som en ekte kunstner som har designet smykker for konger og dronninger i flere århundrer.

Oscar-vinneren Berry (45) spilte mot Martinez (46) i filmen «Dark Tide» fra 2010, og skuespillerne ble raskt mer enn bare kolleger etter samarbeidet.

Halle Berry har vært gift to ganger tidligere, med baseball-spilleren David Justice tidlig på 90-tallet og med artisten Eric Benét på begynnelsen av 2000-tallet. I tillegg har hun datteren Nahla (snart 4) med Gabriel Aubrey.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor dropper hun Oscar-utdelingen