PRODUKTIVE: Fra før av har David og Victoria Beckham tre barn. Nå venter de deres fjerde! Foto: All Over Press
PRODUKTIVE: Fra før av har David og Victoria Beckham tre barn. Nå venter de deres fjerde! Foto: All Over PressVis mer

- Ja, sa Beckham!

David Beckham smilte fra øre til øre da han fikk spørsmål om Victora er gravid igjen...

Gravid igjen!

Det var i begynnelsen av august at verden begynte å lure på om den tidligere “Spice Girls”-stjernen og kona til fotballspilleren David Beckham (31), Victoria (32), er gravid.

I går kveld bekreftet David ryktene!

I det spanske tv-programmet ”Gente” viste man i går kveld et intervju der herr Beckham umiddelbart smilte og svarte ”ja” på spørsmålet om det var hold i graviditets-ryktene. Han bekreftet at han er stolt, og at Victoria har det bra.  Deretter gliste han som bare David kan gjøre. TV-scoopet kan du se her!

Dermed venter familien Beckham sitt fjerde barn. Fra før av har Victoria og David sønnene Brooklyn (7), Romeo (3) og Cruz (1).

Mens Brooklyn har fått navnet sitt etter byen han ble født i, sies det at Romeos navn er inspirert av historien om Romeo og Julie. Cruz er faktisk et jentenavn i Spania, men det bryr familien Beckham seg lite om.

I følge Expressen har de to uttalt at de ønsker seg en datter - for Victoria drømmer om en liten tulle hun kan lakke neglene sammen med.

Men blir det ei jente? Vi tok en telefon til spåmann Henning Hai Lee Yang.

- Man trenger ikke å være spåmann for å vite dette! Her er det 70 til 80 prosent sjanse for at det blir ei jente!  Når man får barn i Victorias alder, er det større sjanse for at det blir ei jente.

- I Kina finnes det en fødselstabell som har blitt brukt at keisere i 2000 - 3000 år for å kartlegge kjønn. Alder, dag og måned spiller inn, og derfor gifter asiatere seg tidlig. De vil jo helst ha en sønn!

På spørsmål om ekteskapet kommer til å vare, er Henning sikker i sin sak; - Ekteskapet kommer til å vare. Jeg tror de har det bra sammen. Beckham er en trofast type, og er veldig glad i guttene sine, avslutter han.

... Og nå får han kanskje en liten tulle å være glad i også!