STÅR SAMMEN: Hele familien Osbourne har slitt med forskjellige type avhengighetsporblemer, men de støtter hverandre alltid i tykt og tynt. Foto: All Over Press
STÅR SAMMEN: Hele familien Osbourne har slitt med forskjellige type avhengighetsporblemer, men de støtter hverandre alltid i tykt og tynt. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, Kelly er på rehab

Rockedatteren prøver for tredje gang å få bukt med problemene.

LOS ANGELES (Seher.no): Realitystjerne og urokråka Kelly Osbourne (24) er innlagt på rehab - igjen.

- Ja, Kelly er på rehab. Hva annet kan vi si? Hun visste at det var det riktige å gjøre på dette tidspunkt, og vi er stolte over at hun innså det. Kelly vet at hun trengte hjelp, og nå får hun det. Hele familien støtter henne, bekrefter en gråtkvalt Sharon Osbourne til radaronline.com.

24-åringen sjekket inn på Hazelden Alkohol- og narkotika rehabititeringssenter i Oregon i USA på onsdag, ifølge starmagazine.com.

Hennes mor forteller videre til radaronline at datteren er ventet å bli værende på senteret i minst 30 dager, men hun ville ikke fortelle hva hun var innlagt for.

- Kelly kommer til å fortelle det selv når hun er ferdig med oppholdet. Nå ber vi bare om at alt kommer til å gå bra. Dette er absolutt noe av det verste foreldre kan oppleve, men vi er likevel veldig glad at hun valgte å gjøre det, sier hun til nettstedet.

Dette er tredje gang Ozzy Osbournes datter sjekker inn på rehab. I 2004 hadde hun et opphold på kjendisklinikken Promises i Malibu, og året etter havnet hun på en klinikk i Las Encinas i Pasedena. 

Nyheten om innleggelsen kommer bare dager etter at hun ble løslatt mot kausjon for å ha klapset til en journalist i august i fjor.

LES OGSÅ: - Det var et skrik om hjelp