VIL BLI GRAVID IGJEN: - Det er hele meningen med filmen. Man kan ikke planlegge livet, sier Jennifer Lopez, som likevel avslører at hun vil ha flere barn om ikke så alt for lenge. Foto: Stella Pictures
VIL BLI GRAVID IGJEN: - Det er hele meningen med filmen. Man kan ikke planlegge livet, sier Jennifer Lopez, som likevel avslører at hun vil ha flere barn om ikke så alt for lenge. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, jeg vil ha flere barn

Filmrolle skyld i at superstjernen vil utvide familien.

SEHER.NO:  I ”The back-up plan”spiller Jennifer Lopez en kvinne som blir gravid. Nå innrømmer superstjernen at innspillingen av filmen har inspirert henne til også å utvide familien i det virkelige livet.

- Ja, jeg vil ha flere barn, sier hun ifølge Entertainment Tonight.

I 2008 fødte Lopez tvillingene Emme og Max, som hun fikk med mannen Marc Anthony. Kanskje kan de to barna med det om ikke så alt for lenge se fram til å få en søster eller bror til å leke med.

- Det er hele meningen med filmen. Man kan ikke planlegge livet. Så mye som du gjerne skulle sagt "Dette er hva jeg vil gjøre og dette er hvordan jeg vil gjøre det", er det ikke slik det virkelige livet utarter seg. Slik er det rett og slett ikke. Man må bare akseptere at det som skjer, det skjer, mener Lopez - noe kryptisk.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor ble det av kløfta, Posh?