SPENTE: Marco Perego og Zoe Saldana blir foreldre til tvillinger i løpet av kort tid. Her er paret sammen på et event onsdag kveld i Los Angeles. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SPENTE: Marco Perego og Zoe Saldana blir foreldre til tvillinger i løpet av kort tid. Her er paret sammen på et event onsdag kveld i Los Angeles. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Ja, jeg venter tvillinger

Dobbel lykke for Hollywood-stjernen.

SEOGHØR.NO: I august bekreftet Zoe Saldana (36) at hun og ektemannen Marco Perogo (35) venter barn sammen.

Et par uker senere glapp det ut av venninnen Britney Spears at skuespilleren ikke bare var gravid med ett barn, men med tvillinger.

Saldana har ikke selv kommentert Britneys uttalelse - før nå.

Da hun fikk spørsmål om hun skulle lage sitt eget Halloween-kostyme i år, svarte hun nemlig følgende:

- Det kan se ut som om jeg trenger tre kostymer, så jeg må kanskje gjøre noen forandringer. Men det hadde vært gøy, sa hun til E! Online, mens hun strøk seg over magen.

Halloween feires i slutten av oktober, så den vordende moren avslørte altså samtidig at terminen er rett rundt hjørnet.

Saldana og italienske Perogo gleder seg til å bli foreldre, og «Avatar»-stjernen har tidligere fortalt at barna vil bli flerspråklige.

- Selvfølgelig kommer de til å lære seg språkene vi snakker. Søstrene mine og jeg snakket engelsk og spansk, samtidig som vi lærte fransk i oppveksten. Vi forstår også italiensk og portugisisk.

LES OGSÅ: - Er Jessica Biel gravid?