- Ja, jeg tok jomfrudommen hennes

Nå gir «Supermann»-stjernen Dean Cain sin versjon av natten med Brooke Shields.

VAR KJÆRESTER: Brooke Shields avslører i sin nye biografi at hun mistet dyden til Dean Cain, som senere har blitt kjent for sin rolle som Supermann. Her er de to sammen i år 2000. Foto: All Over Press
VAR KJÆRESTER: Brooke Shields avslører i sin nye biografi at hun mistet dyden til Dean Cain, som senere har blitt kjent for sin rolle som Supermann. Her er de to sammen i år 2000. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Suddenly Susan»-stjernen Brooke Shields (49) forteller i sin nye biografi at mannen hun hadde sex med for første gang, var «Lois & Clark: The New Adventures of Superman»-stjernen Dean Cain (48).

Ifølge Daily Mail skriver Brooke i boken «There Was A Little Girl» at den store kvelden for henne skjedde da hun var 22 år gammel, og studerte ved det kjente Princeton-universitetet i USA.

Nå har Cain uttalt seg for første gang om natten for 27 år siden.

- En stor del av livet mitt

Til TV-kanalen Fox News bekrefter Cain historien til Brooke Shields, og benytter samtidig anledningen til å skryte av eks-kjæresten.

- Hun var en stor del av livet mitt, og jeg er beæret over å ha vært en del av hennes.

Dean hevder han ikke har noe imot at Brooke skriver om sexlivet deres.

- Hvis hun velger å skrive om det, så er det greit for meg, sier han til TV-kanalen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STOR ROLLE: Brooke Shields ble verdensberømt gjennom sin rolle i filmen «Den blå lagune» i 1980. Foto: Jamie Hanson / All Over Press
STOR ROLLE: Brooke Shields ble verdensberømt gjennom sin rolle i filmen «Den blå lagune» i 1980. Foto: Jamie Hanson / All Over Press Vis mer

I sin nye bok skriver Brooke at hun ble så overveldet av følelser etter sin seksuelle debut, at hun løp vekk fra soverommet.

- Etter at det hele var over, ble jeg så overveldet av følelser at jeg hoppet ut av sengen og begynte å løpe vekk. Jeg løp nedover gangen naken. Dean løp etter meg og ga meg en klem.

- Da han spurte hvor jeg skulle, sa jeg at jeg var redd fordi jeg trodde at jeg ville bli forlatt av moren min, skriver hun i boken ifølge Daily Mail.

Nært forhold til moren

Under hele oppveksten var Brooke en stor barnestjerne i USA, og hennes mor Teri fungerte også som hennes manager.

Også etter at hun ble myndig, følte Brooke at moren fulgte med på alt hun gjorde.

- Dean var veldig tålmodig med meg når det kom til sex. Selv når mor ikke var der, føltes det som om hun var tilstede. Stakkars fyr, jeg fikk ham til å vente og vente, og moren min var fullt oppdatert.

Brooke er i dag gift med Chris Henchy og de to har døtrene Rowan og Grier sammen.

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer