- Ja, jeg tok jomfrudommen hennes

Nå gir «Supermann»-stjernen Dean Cain sin versjon av natten med Brooke Shields.

VAR KJÆRESTER: Brooke Shields avslører i sin nye biografi at hun mistet dyden til Dean Cain, som senere har blitt kjent for sin rolle som Supermann. Her er de to sammen i år 2000. Foto: All Over Press
VAR KJÆRESTER: Brooke Shields avslører i sin nye biografi at hun mistet dyden til Dean Cain, som senere har blitt kjent for sin rolle som Supermann. Her er de to sammen i år 2000. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Suddenly Susan»-stjernen Brooke Shields (49) forteller i sin nye biografi at mannen hun hadde sex med for første gang, var «Lois & Clark: The New Adventures of Superman»-stjernen Dean Cain (48).

Ifølge Daily Mail skriver Brooke i boken «There Was A Little Girl» at den store kvelden for henne skjedde da hun var 22 år gammel, og studerte ved det kjente Princeton-universitetet i USA.

Nå har Cain uttalt seg for første gang om natten for 27 år siden.

- En stor del av livet mitt

Til TV-kanalen Fox News bekrefter Cain historien til Brooke Shields, og benytter samtidig anledningen til å skryte av eks-kjæresten.

- Hun var en stor del av livet mitt, og jeg er beæret over å ha vært en del av hennes.

Dean hevder han ikke har noe imot at Brooke skriver om sexlivet deres.

- Hvis hun velger å skrive om det, så er det greit for meg, sier han til TV-kanalen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STOR ROLLE: Brooke Shields ble verdensberømt gjennom sin rolle i filmen «Den blå lagune» i 1980. Foto: Jamie Hanson / All Over Press
STOR ROLLE: Brooke Shields ble verdensberømt gjennom sin rolle i filmen «Den blå lagune» i 1980. Foto: Jamie Hanson / All Over Press Vis mer

I sin nye bok skriver Brooke at hun ble så overveldet av følelser etter sin seksuelle debut, at hun løp vekk fra soverommet.

- Etter at det hele var over, ble jeg så overveldet av følelser at jeg hoppet ut av sengen og begynte å løpe vekk. Jeg løp nedover gangen naken. Dean løp etter meg og ga meg en klem.

- Da han spurte hvor jeg skulle, sa jeg at jeg var redd fordi jeg trodde at jeg ville bli forlatt av moren min, skriver hun i boken ifølge Daily Mail.

Nært forhold til moren

Under hele oppveksten var Brooke en stor barnestjerne i USA, og hennes mor Teri fungerte også som hennes manager.

Også etter at hun ble myndig, følte Brooke at moren fulgte med på alt hun gjorde.

- Dean var veldig tålmodig med meg når det kom til sex. Selv når mor ikke var der, føltes det som om hun var tilstede. Stakkars fyr, jeg fikk ham til å vente og vente, og moren min var fullt oppdatert.

Brooke er i dag gift med Chris Henchy og de to har døtrene Rowan og Grier sammen.