- Ja, jeg tisset i OL-bassenget

Gullvinneren Ryan Lochte innrømmer sine vaner.

TISSET I OL-BASSENGET: - Jeg tror det er noe med det å komme ned i klorvann som gjør at du automatisk må tisse, sier Ryan Lochte. Foto: All Over Press
TISSET I OL-BASSENGET: - Jeg tror det er noe med det å komme ned i klorvann som gjør at du automatisk må tisse, sier Ryan Lochte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hvis du i din frustrasjon over urinerende barn i bassenget i Syden i sommer lengtet til det blå vannet i OL-bassenget i London, må du tro om igjen om du tror svømmeeliten er noe bedre enn småtassene ...

For nå innrømmer den amerikanske gullvinneren Ryan Lochte at han selv tisset i OL-bassenget.
 
- Selvsagt. Jeg tror det er noe med det å komme ned i klorvann som gjør at du automatisk må tisse. Jeg gjorde det ikke under løpene, men jeg gjorde det så absolutt under oppvarming, sier Ryan Lochte i et intervju med Ryan Seacrest.

At svømmeyndlingens mamma for noen dager siden uttalte at sønnen bare har «one-night stands», prøver han å kråle seg unna i intervjuet.

- De tok det ut av konteksts. Mamma er veldig ny når det kommer til media. Det hun mente var at jeg de siste fire årene bare har fokusert på svømming, og at jeg ikke har hatt tid til å ha noe forhold, sier Lochte.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har bare tid til «one-night stands»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer