MAGER: Cheryl har gått dramatisk ned i vekt det siste året, og under en motevisning nylig kunne man ikke unngå å legge merke til popstjernens radmagre armer og overkropp... Foto: All Over
MAGER: Cheryl har gått dramatisk ned i vekt det siste året, og under en motevisning nylig kunne man ikke unngå å legge merke til popstjernens radmagre armer og overkropp... Foto: All OverVis mer

- Ja, jeg sliter med vekta

Cheryl Cole innrømmer at ektemannens utroskap ødela selvtilliten hennes.

SEHER.NO: Popstjerne og tidligere "X Factor"-dommer Cheryl Cole (25) har måtte tåle sterk kritikk for sin skrale ramme det siste året.

Etter at det ble kjent at ektemannen Ashley Cole (28) hadde vært utro mot henne med en 22 år gammel frisør i januar i fjor dalte Cheryls vekt dramatisk.
Og nå innrømmer popstjernen at den psykiske belastningen etter avsløringen ble litt for mye for henne, skriver Daily Mail.

- Det var helt grusomt, sier hun i et ferskt intervju med Vogue Magazine.
Tidligere har Cheryl innrømmet at hun har slitt med dårlig selvtillit, og ofte sett på seg selv som tjukk.

Og i intervjuet med Vogue avslører hun at hun én gang brast i gråt i en klesbutikk da hun ikke fikk på seg et par jeans i størrelse 29 i livet, noe som førte til at hun begynte å slanke seg.

- Jennifer Aniston drev med noe som het Atkins Dietten på den tiden og jeg tenkte at jeg skulle forsøke det. Så i flere uker spiste jeg det samme hver kveld - kylling i kremsaus med et par gulrøtter, jeg følte meg helt forferdelig, men hadde et mål, sier hun.

Men på tross av utroskapsskandalen bestemte sangfuglen seg for å tilgi ektemannen. - Ser man på det, så er Ashley ung og har en ung mentalitet, i hvert fall for hans alder. Og han lærer. Han har en vakker sjel og er virkelig en snill fyr. Og jeg er ikke dum vet du, jeg er virkelig ikke det. Jeg vet hva jeg gjør. Jeg har fått nok slag tidligere til å forstå omstendighetene og se at jeg er lykkelig. Hvis andre folk ikke er det, så er det deres problem, forteller hun.

Det er ikke bare selvtilliten hennes som har fått seg en knekk opp gjennom årene. Under oppveksten fant Cheryl ut at hun til tider lider av kraftige depresjoner, og særlig når hun stresser og bekymrer seg.

- Det er et av mine problemer, at jeg bekymrer meg for mye. Jeg kommer sikkert til å ende opp med å dø av bekymring. Jeg ble for eksempel veldig deprimert etter å ha endt et dårlig forhold. Det ligger i familien, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ:  - Cheryl er årets skjønnhetsikon!