- Ja, jeg skal gifte meg!

Nicole Richie røpet seg under TV-innspilling.

INNRØMMET FORLOVELSE: Mandag kveld innrømmet Nicole Richie under innspillingen av "Late Show with David Letterman" at hun skal gifte seg med kjæresten Joel Madden. Her er hun etter innspillingen. Foto: All Over Press
INNRØMMET FORLOVELSE: Mandag kveld innrømmet Nicole Richie under innspillingen av "Late Show with David Letterman" at hun skal gifte seg med kjæresten Joel Madden. Her er hun etter innspillingen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Nicole Richie (28) og "Good Charlotte"-vokalisten Joel Madden (30) har vært sammen i tre år, og har to barn sammen.

Mandag kveld innrømmet Richie under innspillingen av "Late Show with David Letterman" at paret er forlovet og at de skal gifte seg, melder People. Paret har ikke sagt når bryllupet står.

Richie og Madden begynte å date i desember 2006 og har datteren Harlow (2) og sønnen Sparrow (5 måneder) sammen.

Etter at Richie røpet seg for Letterman, innrømmet også Madde forlovelsen på Twitter. 

"Ja, jeg er forlovet. Veldig lykkelig. Ja, vi har vært forlovet en stund så dere er alle litt seint ute. Men takk alle sammen," skrev Madden.

Så seint som i oktober slo hun slev tilbake mot forlovelsesryktene og sa at: "En dag ønsker jeg å gifte meg. Det er noe vi snakker om nå. Hvis barna mine ber meg om å gifte meg, så gifter jeg meg".

Det kan imidlertid tyde på at de selv har kommet til den konklusjonen nå, i og med at Harlow vel neppe snakker godt nok til å ha overbevist dem om akkurat det…

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så sunn og frisk hun har blitt