- Ja, jeg skal bli pappa

For to uker siden kom Lionel Messi med et utrolig hint.

<strong>GA SUPERHINT:</strong> For to uker siden la Lionel Messi ballen under trøyen etter en scoring og simulerte en gravid mage. Nå bekrefter han ryktene. Foto: FameFlynet
GA SUPERHINT: For to uker siden la Lionel Messi ballen under trøyen etter en scoring og simulerte en gravid mage. Nå bekrefter han ryktene. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lionel Messi (24), som av mange karakteriseres som «verdens beste fotballspiller», skal bli pappa. Det bekrefter stjernen selv overfor den argentinske avisen Olé.

- Jeg vet at det kommer til å bli en gutt, sier Messi til avisen ifølge nettstedet Sport24.co.za.

24-åringen jubler over at kjæresten, Antonella Roccuzzo, er gravid, men ønsker ikke å gi noen ytterligere detaljer.

- Jeg hadde ikke lyst til å si noe fordi vi ikke pleier å diskutere privatlivet, men det er nå bekreftet og det er en glede for både min og Antonellas familie.

Kommentarene kom etter en fotballkamp som ble arrangert for et veldedig formål i Mexico lørdag.

Ryktene har en stund svirret angående graviditeten, og da Messi scoret for et par uker siden i landskampen mot Ecuador, tok han ballen og plasserte under sin egen drakt, for å simulere en gravid mage.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dumpet dama - Fikk vite at han skal bli far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer